Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (9)Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (12)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Мартиненко Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.

Стадник О. В. 
Створення учнями навчальних програм засобами візуального середовища програмування [Електронний ресурс] / О. В. Стадник, Л. В. Мартиненко // Комп'ютер у школі та сім'ї. - 2012. - № 3. - С. 20-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/komp_2012_3_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 661.937 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Мостова Л. М. 
Моделювання впливу технологічних параметрів на час термічної обробки харчових продуктів [Електронний ресурс] / Л. М. Мостова, М. О. Комарова, Л. Г. Мартиненко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 318-326. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_39
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.089 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Мостова Л. М. 
Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки [Електронний ресурс] / Л. М. Мостова, Л. Г. Мартиненко, М. О. Комарова, І. В. Галясний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 310-316. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__46
Попередній перегляд:   Завантажити - 347.872 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Павленко В. М. 
Спосіб підвищення міцності з’єднань з натягом [Електронний ресурс] / В. М. Павленко, І. В. Петко, Л. П. Мартиненко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2012. - № 3(7). - С. 35-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2012_3(7)__10
Попередній перегляд:   Завантажити - 123.468 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Мартиненко Л. М. 
Стратегічне планування розвитку страхового ринку: методичний підхід [Електронний ресурс] / Л. М. Мартиненко // Науковий вісник Академії муніципального управління. Серія : Економіка. - 2011. - Вип. 10. - С. 212-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvamu_ekon_2011_10_29
Розроблено теоретико-методичні засади та практичні рекомендації щодо нового вирішення науково-прикладного завдання зі стратегічного планування розвитку страхового ринку України. Розвинуто поняття "стратегічне планування розвитку страхового ринку" як особливий вид діяльності, що полягає у визначенні напрямів розвитку страхового ринку на довгострокову перспективу, і пов'язаний з постановкою конкретних цілей і завдань, розробкою плану дій відповідно до прийнятої концепції (програми, стратегії). Запропоновано механізм формування та реалізації стратегії розвитку страхового ринку, конкретизацію етапів формування та реалізації Концепції розвитку страхового ринку в контексті забезпечення результативності стратегічного планування, удосконалено механізм державного регулювання страхового ринку. Обгрунтовано послідовність формування зазначеної Концепції з визначенням стратегічних орієнтирів розвитку страхування. Досліджено показники функціонування та розвитку світового та національного страхових ринків. Обгрунтовано процес стратегічного планування розвитку такого ринку. Визначено пріоритетні напрями удосконалення стратегічного планування розвитку страхування в Україні. Розроблено методичний підхід до оцінювання рівня стратегічного розвитку страхового ринку України.
Попередній перегляд:   Завантажити - 635.854 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
6.

Мостова Л. М. 
Моделювання впливу температури обробки на вміст вітаміну C в харчовому продукті [Електронний ресурс] / Л. М. Мостова, Л. Г. Мартиненко, М. О. Комарова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 43-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.228 Mb    Зміст випуску     Цитування
7.

Мартиненко Л. М. 
Теоретичні аспекти стратегічного планування розвитку страхового ринку [Електронний ресурс] / Л. М. Мартиненко // Економіка та держава. - 2011. - № 1. - С. 73-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecde_2011_1_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 532.347 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Мартиненко Л. В. 
Сутність професійної культури та чинники впливу на її формування в учнів ПТНЗ ресторанного сервісу [Електронний ресурс] / Л. В. Мартиненко // Вісник Чернігівського національного педагогічного університету. Серія : Педагогічні науки. - 2016. - Вип. 137. - С. 254-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VchdpuP_2016_137_63
Попередній перегляд:   Завантажити - 384.566 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Мартиненко Л. 
Формування в учнів ПТНЗ кулінарного профілю знань технологій раціонального харчування [Електронний ресурс] / Л. Мартиненко // Молодь і ринок. - 2016. - № 9. - С. 140-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mir_2016_9_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 229.674 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Жулінська О. В. 
Розробка фізіологічно-математичної моделі оцінки якості харчової продукції [Електронний ресурс] / О. В. Жулінська, К. В. Свідло, Л. М. Мостова, Л. Г. Мартиненко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 231-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 195.025 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Мостова Л. 
Вплив геометричної форми харчового продукту на втрати вітаміну С при термічній обробці [Електронний ресурс] / Л. Мостова, Л. Мартиненко, С. Касьянов // Технічні науки та технології. - 2017. - № 2. - С. 188-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2017_2_24
Встановлено, що при гідротермічній обробці картоплі при температурі 100 <$E symbol Р>С до стадії кулінарної готовності існує оптимальний лінійний розмір при якому в ній відбувається мінімальні втрати вітаміну С. Наприклад, для картоплі, що має геометричну форму циліндра радіус якого дорівнює 20 мм максимальне значення середньої концентрації вітаміну (С = 60 % відносно сирої картоплі) досягається при висоті циліндра рівній 16 мм. Для картоплі, що має геометричну форму кулі максимальне значення середньої концентрації вітаміну (С = 50 %) досягається при радіусі рівному 14 мм.
Попередній перегляд:   Завантажити - 567.524 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
12.

Усатенко Н. Ф. 
Новий метод контролювання якості м’ясопродуктів [Електронний ресурс] / Н. Ф. Усатенко, Ю. І. Охріменко, Л. Г. Мартиненко, Т. Ю. Кліщова // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 7. - С. 61-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2012_7_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 200.154 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Комарова Г. Л. 
Вплив технологічних параметрів на час термічної обробки виробів [Електронний ресурс] / Г. Л. Комарова, Л. М. Мостова, Л. Г. Мартиненко // Молодий вчений. - 2015. - № 2(6). - С. 55-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2015_2(6)__16
Попередній перегляд:   Завантажити - 321.187 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Коваленко В. І. 
Тривкість вакуумно-дугових нітридоніобієвих покривів за дії абразиву та кавітації [Електронний ресурс] / В. І. Коваленко, Л. І. Мартиненко, В. Г. Маринін // Фізико-хімічна механіка матеріалів. - 2017. - Т. 53, № 6. - С. 99-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PHKhMM_2017_53_6_17
Одержано покриви за тиску азоту у вакуумній камері <$E p~=~4~cdot~10 sup -3~-~8,65~cdot~10 sup -1> Ра, негативного потенціалу на підкладці U = 40 - 200 V, сили струму дуги 130 A. Визначено, що середні швидкості ерозії покривів за кавітації (V1) та абразивного зносу (V2) мають мінімальні значення для покривів, одержаних за фіксованих <$E p~=~6,65~cdot~10 sup -1> Ра та U = 100 V. Одержано результати з мікротвердості покривів (<$E H sub mu>). Встановлено взаємозв'язок між V1, V2 та <$E H sub mu>.
Попередній перегляд:   Завантажити - 522.738 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
15.

Мартиненко Л. Г. 
Розширення галузі застосування зразкового ватметра НВЧ [Електронний ресурс] / Л. Г. Мартиненко, Г. Л. Комарова // Радиотехника. - 2017. - Вып. 190. - С. 82-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rvmnts_2017_190_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 946.282 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Мартиненко Л. В. 
Творча самореалізація вчителя як результат розвитку його естетичного досвіду [Електронний ресурс] / Л. В. Мартиненко // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2018. - № 1(1). - С. 21-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2018_1(1)__6
Попередній перегляд:   Завантажити - 206.633 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Мартиненко Л. В. 
Формування професійних здібностей учнів ЗПТО: структура та eтапи [Електронний ресурс] / Л. В. Мартиненко // Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання в підготовці фахівців: методологія, теорія, досвід, проблеми. - 2019. - Вип. 54. - С. 41-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mitimpt_2019_54_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 790.67 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського