Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (23)Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (20)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Грек О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Грек О. В. 
Бродильна активність лактозозброджувальних дріжджів у сироватко-солодовому суслі [Електронний ресурс] / О. В. Грек, О. О. Красуля, О. О. Тігунова // Біотехнологія. - 2013. - Vol. 6, № 2. - С. 92-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2013_6_2_12
Експериментально досліджено основні показники бродіння сироватко-солодового сусла з використанням різних штамів лактозброджувальних дріжджів. За результатами досліджень бродильної активності різних видів лактозброджувальних мікроорганізмів у сироватко-солодовому суслі виявлено, що найбільш активно спиртове бродіння за всіма показниками проходило в суслі, ферментованому мікроорганізмами Zygosaccharomyces lactis 868-K і Saccharomyces lactis 95. Встановлено високу здатність до утилізації вуглеводів солоду, які представлені легкозасвоюваними вуглеводами солодового екстракту. Також проведено органолептичне оцінювання ферментованих сироваткових напоїв, одержаних з відновленої суміші сухої сироватки і солоду та зброджених дріжджами Zygosaccharomyces lactis 868-K і Saccharomyces lactis 95. Виявлено, що напій, зброджений дріжджами Zygosaccharomyces lactis 868-K, має виражений освіжаючий аромат житнього хліба з фруктовими тонами. Спостерігається зростання інтенсивності ароматизації комплексу зразка з мікроорганізмами Saccharomyces lactis 95, що свідчить про високі органолептичні показники напою.
Попередній перегляд:   Завантажити - 647.744 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Лузин В. И. 
Особенности прочности большеберцовой кости при имплантации в нее биогенного гидроксилапатита, насыщенного цинком в различных концентрациях [Електронний ресурс] / В. И. Лузин, О. А. Грек // Український морфологічний альманах. - 2012. - Т. 10, № 2. - С. 65-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Umora_2012_10_2_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 232.45 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Грек О. В. 
Визначення форм зв'язаної вологи в сироваткових напоях з харчовими волокнами [Електронний ресурс] / О. В. Грек, О. О. Красуля // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.258 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Красуля О. 
Гідроліз лактози молочної сироватки з харчовими волокнами [Електронний ресурс] / О. Красуля, О. Грек // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 1. - С. 38-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 485.43 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Лузин В. И. 
Минеральный состав большеберцовой кости при имплантации в нее биогенного гидроксилапатита, насыщенного цинком в различных концентрациях [Електронний ресурс] / В. И. Лузин, О. А. Грек // Український морфологічний альманах. - 2010. - Т. 8, № 4. - С. 131-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Umora_2010_8_4_39
Попередній перегляд:   Завантажити - 301.327 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Іванов С. В. 
Визначення стану вологи методом ІЧ-спектроскопії в білково-рослинних сумішах [Електронний ресурс] / С. В. Іванов, О. В. Грек, О. О. Красуля // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 5. - С. 185-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_5_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 324.49 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Грек О. 
Математичне моделювання показників альбуміно-рослинних сумішей після розморожування [Електронний ресурс] / О. Грек, О. Оноприйчук, А. Тимчук // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 2. - С. 15-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_2_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.786 Mb    Зміст випуску     Цитування
8.

Лузин В. И. 
Характеристика биологической деградации керамического гидроксиапатита, имплантированного в костный дефект, по данным рентгеноструктурного анализа [Електронний ресурс] / В. И. Лузин, С. В. Петросянц, О. А. Грек, Е. П. Бережной, Д. А. Астраханцев // Травма. - 2014. - Т. 15, № 2. - С. 20-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Travma_2014_15_2_6
В эксперименте на 72 белых крысах с исходной массой 130 - 150 г методом рентгеноструктурного анализа исследовали кристаллическую структуру регенерата при имплантации в костный дефект в зоне проксимального метафиза большеберцовой кости керамического гидроксиапатита с размером частиц менее 63 мкм. Установили, что в керамическом гидроксиапатите размеры кристаллитов были меньше, чем в интактной кости, на 11,19 - 12,78 %, а коэффициент микротекстурирования, наоборот, был больше на 18,11 - 21,13 % при неизменных параметрах элементарных ячеек гидроксиапатита. В группе животных, которым заполнение дефекта не проводилось, в период с 15-го по 30-й день размеры элементарных ячеек вдоль оси с и соотношение с/а превосходили таковые показатели группы интактных животных на 60-й и 90-й день. Размеры кристаллитов в группе незаполненного дефекта в течение всего периода исследования были меньше, чем аналогичные показатели в группе интактных крыс, на 2,08 - 9,14 %. При имплантации керамического гидроксиапатита в зону дефекта было выявлено увеличение параметров с, а и с/а, что свидетельствует о дестабилизации элементарных ячеек гидроксиапатита костного регенерата и является следствием его биологического преобразования. В результате биодеградации кристаллиты керамического гидроксиапатита становятся более рыхлыми, увеличиваются в размерах и, вероятно, создают препятствие для формирования однородной кристаллической решетки костного минерала, который образуется.
Попередній перегляд:   Завантажити - 230.228 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
9.

Тимчук А. 
Сучасний підхід до розроблення технології сиркових виробів [Електронний ресурс] / А. Тимчук, О.  Онопрійчук, О. Грек, А.  Пухляк, В. Пасічний // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 1-2. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_1-2_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 760.574 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Грек О. М. 
Діагностика та розвиток вербальної креативності у підлітків-рекреантів [Електронний ресурс] / О. М. Грек, Н. В. Овчаренко // Наука і освіта. - 2014. - № 12. - С. 93-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NiO_2014_12_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 382.056 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Силка І. М. 
Нові підходи до ароматизації спредів [Електронний ресурс] / І. М. Силка, Н. Е. Фролова, О. В. Грек, Н. В. Чепель // Таврійський науковий вісник. - 2010. - Вип. 72. - С. 104-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tavnv_2010_72_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 312.408 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Грек О. 
Вплив концентрату білка на консистенцію кисломолочного напою [Електронний ресурс] / О. Грек, О. Красуля, Т. Пшенична // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 4. - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_4_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 671.522 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Грек О. В. 
Визначення показників якості альбумінної пасти з клітковиною [Електронний ресурс] / О. В. Грек, О. О. Онопрійчук, А. В. Тимчук, К. В. Овсієнко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 6. - С. 149-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_6_19
Обгрунтовано можливість прогнозування протягом зберігання показників якості альбумінної пасти з концентратом харчових волокон - картопляною клітковиною (КК) "Potex" як регулятора масової частки вологи. Наведено склад суміші та особливості підготовки картопляної клітковини "Potex" для ефективного внесення в альбумінну масу. З використанням загальноприйнятих методів досліджень визначено показники якості зразків пасти протягом трьох діб зберігання в лабораторних умовах. Для математичного опису змін вологоутримувальної здатності, активної кислотності (pH) та масової частки вологи альбумінної пасти з КК застосовували метод експериментально-статистичного моделювання з використанням програми STATISTIKA. Одержані математичні моделі доцільно використовувати для прогнозування зміни показників альбумінної пасти з картопляною клітковиною "Potex" протягом визначеного терміну зберігання за температури 4 +- 2<$E symbol Р>C залежно від вихідних значень - кількості та масової частки в логи білкової основи, співвідношення концентрату харчових волокон і сироватки, що надає змогу одержати якісний продукт із заданими показниками.
Попередній перегляд:   Завантажити - 430.723 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
14.

Коломієць Р. О. 
Використання генераторів холодної плазми у медицині [Електронний ресурс] / Р. О. Коломієць, Т. М. Нікітчук, О. В. Грек // Вісник Житомирського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2017. - № 1. - С. 75-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhdtu_2017_1_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 622.805 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Пшенична Т. 
Якість полікомпонентних згустків, одержаних термокислотним осадженням білків молока [Електронний ресурс] / Т. Пшенична, О. Грек, О. Онопрійчук, В. Пасічний, Л. Чубенко // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 1. - С. 24-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2018_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 789.79 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Грек О. М. 
Вплив медіасередовища на формування ціннісних орієнтацій підлітків, які виховуються в дитячих будинках [Електронний ресурс] / О. М. Грек // International journal of education and science. - 2019. - Vol. 2, No. 4. - С. 37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/intjeds_2019_2_4_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 791.896 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Чепель Н. В. 
Дослідження пектинових речовин як адсорбентів ароматичних речовин ефірних олій [Електронний ресурс] / Н. В. Чепель, О. В. Грек // ScienceRise. - 2014. - № 1. - С. 45-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2014_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 355.412 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Литвин В. П. 
До проблеми сказу в Україні [Електронний ресурс] / В. П. Литвин, В. В. Поліщук, В. М. Литвиненко, О. В. Грек // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2011. - № 23(2.1). - С. 185-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2011_23(2
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.138 Mb    Зміст випуску     Цитування
19.

Овсієнко К. В. 
Визначення форм зв’язку вологи в сироватко-вершковому сирі з харчовими волокнами [Електронний ресурс] / К. В. Овсієнко, А. В. Тимчук, О. В. Грек // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2021. - Т. 27, № 6. - С. 169-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2021_27_6_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 647.657 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Панченко Н. 
Судові економічні експертизи з питань обліку пального у Збройних силах України [Електронний ресурс] / Н. Панченко, І. Гордієнко, О. Грек // Теорія та практика судової експертизи і криміналістики. - 2022. - Вип. 2. - С. 103-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tpsek_2022_2_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 345.975 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського