Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100360/2015/1-2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Продовольча індустрія АПК : наук.-практ. журн..- Київ Prodovol’ča ìndustrìâ APK- Титул.
- Зміст.
Аналітичний огляд
- Ємцев В. Підприємства АПК України в умовах нецінової конкуренції світового ринку. - C. 4-8.
Науковці- переробникам
- Муштрук М., Сухенко В., Сухенко Ю. Проектування механічних реакторів для виробництва дизельного палива. - C. 8-13.
- Баль-Прилипко Л., Старкова Е., Грот І., Соломчук М. Технологічні аспекти застосування солі у сучасній м’ясній промисловості. - C. 14-18.
- Гринченко О., Неклеса О., Міронов О. Удосконалення технології начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів. - C. 19-25.
- Тимчук А., Онопрійчук О., Грек О., Пухляк А., Пасічний В. Сучасний підхід до розроблення технології сиркових виробів. - C. 25-29.
- Баль-Прилипко Л., Савченко О. Ферментація і збагачення мікрофлорою м’якого сирного продукту. - C. 30-33.
- Агунова Л. Біологічна ефективність жирів печінкових паштетів функціонального призначення. - C. 34-37.
Сировина
- Овчарук О., Іванюк С. Квасоля – цінне джерело рослинного білка, зумовлене сортовими особливостями. - C. 38-40.
- Сизоненко О., Крапивницька І., Карпович І., Кушнір О. Ефективна технологія сиропу із цукрових буряків. - C. 41-45.
Законодавчий всеобуч
- Проблеми євроінтеграції: про що не пишуть в урядових звітах. - C. 45-46.
Якість
- Неозвученная угроза упаковок. - C. 46-47.
- ЕС отчитался о результатах проверки украинских молочников. - C. 47.
| 2015 | | № 1-2
|
|
|
|