Пошуковий запит: (<.>A=Головко М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 163
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Головко М. Б. Полікультурна освіта як засіб підготовки майбутніх фахівців дошкільної галузі [Електронний ресурс] / М. Б. Головко, Л. В. Крайнова // Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. Педагогічні науки. - 2013. - № 13(3). - С. 165-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlup_2013_13(3)__26
|
2. |
Головко М. А. Розроблення діагностичної тест-системи для виявлення й ідентифікації вірусу сказу на основі зворотно-транскриптазної полімеразної ланцюгової реакції (ЗТ-ПЛР) [Електронний ресурс] / М. А. Головко, М. В. Бабкін, О. М. Дерябін // Ветеринарна медицина України. - 2013. - № 2. - С. 11-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vetm_2013_2_5
|
3. |
Головко М. В. Невідомі імена в історії вітчизняної дидактики фізики: науково-методичний доробок А. П. Карлової – першої жінки вченого-методиста з фізики в Україні [Електронний ресурс] / М. В. Головко // Вісник Чернігівського національного педагогічного університету. Педагогічні науки. - 2013. - Вип. 109. - С. 152-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VchdpuP_2013_109_40
|
4. |
Головко М. Проблема педагогічного супроводу дитинства в педагогіці Я. Корчака [Електронний ресурс] / М. Головко, О. Міхєєва // Історико-педагогічний альманах. - 2012. - Вип. 1. - С. 41-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ipa_2012_1_9 Проаналізовано сутність поглядів Я. Корчака на феномен педагогічного супроводу дитинства в контексті його гуманістичної концепції. Приділено увагу педагогічній спадщині Я. Корчака, у якій міститься багато ідей і думок, міркувань і порад, що стосуються батьківського виховання. Зроблено висновок , що педагогічна система Я. Корчака з її гуманізмом і духовною наповненістю актуальні й тепер.
|
5. |
Головко М. В. Невідомі імена в історії вітчизняної дидактики фізики: внесок Анатолія Яворського в розвиток актуальних питань шкільної фізичної освіти [Електронний ресурс] / М. В. Головко // Збірник наукових праць Бердянського державного педагогічного університету . Педагогічні науки. - 2013. - № 2. - С. 39-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpbdpu_2013_2_9
|
6. |
Головко М. П. Вплив напівфабрикату білково-мінерального на структурно-механічні характеристики м’ясних виробів [Електронний ресурс] / М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко, В. В. Полупан, І. В. Шурдук // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 6(11). - С. 30-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_6(11)__8 Розглянуто проблему дефіциту засвоюваних сполук кальцію у харчуванні. Доведено доцільність використання напівфабрикату білково-мінерального (НБМ) у технології м'ясних виробів з метою їх збагачення засвоюваним кальцієм. Наведено та науково обгрунтовано результати досліджень впливу НБМ на структурно-механічні властивості модельних м'ясних систем, характер зміни яких говорить про покращання якісних характеристик готового продукту.
|
7. |
Головко М. В. Невідомі імена в історії вітчизняної дидактики фізики: професор Леонід Леущенко як автор оригінальної методичної системи [Електронний ресурс] / М. В. Головко // Збірник наукових праць Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Серія : Педагогічна. - 2013. - Вип. 19. - С. 15-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpkp_ped_2013_19_7
|
8. |
Семенюк Д. П. Удосконалення процесу холодильної обробки культивованих грибів [Електронний ресурс] / Д. П. Семенюк, В. А. Куценко, М. П. Головко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 220-226. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_36
|
9. |
Головко М. П. Комплексна товарознавча оцінка якості макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового [Електронний ресурс] / М. П. Головко, М. М. Чуйко, Н. В. Верешко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 332-338. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_56
|
10. |
Головко М. П. Вплив напівфабрикату кісткового харчового на фізико-хімічні та органолептичні властивості пісочного печива [Електронний ресурс] / М. П. Головко, І. С. Роговий, О. Г. Шидакова-Каменюка // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 459-466 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_73
|
11. |
Головко М. П. Вивчення показників якості макаронних виробів із додаванням напівфабрикату кісткового харчового [Електронний ресурс] / М. П. Головко, М. М. Чуйко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 15-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_5
|
12. |
Головко М. П. Актуальність використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу [Електронний ресурс] / М. П. Головко, Т. М. Головко, М. П. Бакіров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 48-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_10
|
13. |
Головко М. П. Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначення [Електронний ресурс] / М. П. Головко, М. Л. Серік, В. В. Полупан // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 91-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_17
|
14. |
Головко М. П. Вплив напівфабрикату кісткового харчового на властивості емульсійних систем [Електронний ресурс] / М. П. Головко, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. С. Роговий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 170-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_28
|
15. |
Головко М. П. Вплив іонів кальцію напівфабрикату кісткового харчового на перетравлюваність білків м’ясних січених виробів [Електронний ресурс] / М. П. Головко, Т. Л. Колесник, А. О. Колесник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 227-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_35
|
16. |
Головко М. П. Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію [Електронний ресурс] / М. П. Головко, А. О. Пак, М. М. Чуйко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 245-250. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_38
|
17. |
Головко М. П. Порівняльна характеристика хімічного складу та антиоксидантної активності різних видів молочної сироватки та перспективи її використання у напоях [Електронний ресурс] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 134-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_20 Досліджено та проведено порівняльну характеристику хімічного складу різних видів сироватки, визначено мінеральний і вітамінний комплекс у дослідних зразках, проаналізовано антиоксидантну активність. Зазначено щодо актуальності перспектив використання сироватки у виробництві напоїв.
|
18. |
Головко М. П. Економічна ефективність виробництва нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового та інтегральна оцінка якості розробленої продукції [Електронний ресурс] / М. П. Головко, М. М. Чуйко, Н. В. Верешко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 1(1). - С. 294-301. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_1(1)__43
|
19. |
Головко М. П. Особливості пористої будови тканин з різним волокнистим складом [Електронний ресурс] / М. П. Головко, В. О. Захаренко, Н. М. Василенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 437-442. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_75
|
20. |
Головко М. П. Маркетингові дослідження споживчого відношення до нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового [Електронний ресурс] / М. П. Головко, М. М. Чуйко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 2. - С. 525-532. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_2_75
|
| |