РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (2)
Наукова періодика України (22)
Пошуковий запит:
(<.>A=Alexandrov A$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
6
Представлено документи
з 1 до 6
1.
Alexandrov A
. N.
Caustic crossing events and source models in gravitational lens systems
. — 2011 //
Укр. фіз. журн
.
2.
Tsykhanovska I.
Influence of the polyfunctional food supplement "Magnetofood" on the quality of the wheat-rye bread "Kharkiv Rodnichok" in the storage process
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2017. - № 5/11.
3.
Tsykhanovska I.
Design of technology for the rye-wheat bread "Kharkivski rodnichok" with the addition of polyfunctional food additive "Magnetofооd"
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2017. - № 6/11.
4.
Tsykhanovska I.
Substantiation of the mechanism of interaction between the carbohydrates of rye-wheat flour and nanoparticles of the polyfunctional food additive "Magnetofооd"
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2018. - № 3/11.
5.
Tsykhanovska I.
Substantiation of the interaction mechanism between the lipo- and glucoproteids of rye-wheat flour and nanoparticles of the food additive "Magnetofооd"
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2018. - № 4/11.
6.
Tsykhanovska I.
Forming the structure of whipped desserts when introducing the food additive "Magnetofood" to their formulation
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2019. - № 2/11.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського