РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Наукова періодика України (22)
Пошуковий запит: (<.>A=Alexandrov A$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Alexandrov A. N. Caustic crossing events and source models in gravitational lens systems. — 2011 // Укр. фіз. журн.
2.

Tsykhanovska I. Influence of the polyfunctional food supplement "Magnetofood" on the quality of the wheat-rye bread "Kharkiv Rodnichok" in the storage process // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 5/11.
3.

Tsykhanovska I. Design of technology for the rye-wheat bread "Kharkivski rodnichok" with the addition of polyfunctional food additive "Magnetofооd" // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 6/11.
4.

Tsykhanovska I. Substantiation of the mechanism of interaction between the carbohydrates of rye-wheat flour and nanoparticles of the polyfunctional food additive "Magnetofооd" // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 3/11.
5.

Tsykhanovska I. Substantiation of the interaction mechanism between the lipo- and glucoproteids of rye-wheat flour and nanoparticles of the food additive "Magnetofооd" // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 4/11.
6.

Tsykhanovska I. Forming the structure of whipped desserts when introducing the food additive "Magnetofood" to their formulation // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 2/11.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського