РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (10)Наукова періодика України (9)
Пошуковий запит: (<.>A=Миколів І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Ковальов О. В. Раціональні режими роботи хлібопекарських печей з рециркуляцією продуктів згорання. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Миколів І. М. Енергетичні потоки в харчових технологіях і їх складові. — 2010 // Харч. пром-сть.
3.

Шевченко О. Ю. Енергетичні ресурси матеріальних потоків в харчових технологіях. — 2011 // Харч. пром-сть.
4.

Миколів І. М. Енергетичні трансформації в процесах бродіння пива. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Соколенко А. І. Логістика систем виробництва продуктів харчування і напоїв. — 2009 // Упаковка.
6.

Миколів І. М. Локальні рекуперативні зони в процесах концентрування матеріальних потоків. — 2010 // Харч. пром-сть.
7.

Миколів І. М. Інтенсифікація процесів харчових виробництв на основі взаємодії матеріальних та енергетичних потоків : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2012
8.

Кузьмик У. Г. Визначення вмісту біологічно активних речовин у розроблених композиціях прянощів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
9.

Ющенко Н. М. Використання прянощів як джерела антоціанів // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
10.

Кочубей-Литвиненко О. В. Обгрунтування доцільності використання природних наповнювачів у технології масляних паст // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 5.
11.

Кузьмик У. Г. Дослідження показника активності води паст кисломолочних // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 6.
12.

Кузьмик У. Г. Обгрунтування тривалості сквашування молочної суміші в технології кисломолочних десертів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 5.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського