РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (10)
Наукова періодика України (9)
Пошуковий запит:
(<.>A=Миколів І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
12
Представлено документи
з 1 до 12
1.
Ковальов О. В.
Раціональні режими роботи хлібопекарських печей з рециркуляцією продуктів згорання
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
2.
Миколів І
. М.
Енергетичні потоки в харчових технологіях і їх складові
. — 2010 //
Харч. пром-сть
.
3.
Шевченко О. Ю.
Енергетичні ресурси матеріальних потоків в харчових технологіях
. — 2011 //
Харч. пром-сть
.
4.
Миколів І
. М.
Енергетичні трансформації в процесах бродіння пива
. — 2010 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
5.
Соколенко А. І.
Логістика систем виробництва продуктів харчування і напоїв
. — 2009 //
Упаковка
.
6.
Миколів І
. М.
Локальні рекуперативні зони в процесах концентрування матеріальних потоків
. — 2010 //
Харч. пром-сть
.
7.
Миколів І
. М.
Інтенсифікація процесів харчових виробництв на основі взаємодії матеріальних та енергетичних потоків
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2012
8.
Кузьмик У. Г.
Визначення вмісту біологічно активних речовин у розроблених композиціях прянощів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
9.
Ющенко Н. М.
Використання прянощів як джерела антоціанів
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 23.
10.
Кочубей-Литвиненко О. В.
Обгрунтування доцільності використання природних наповнювачів у технології масляних паст
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2019. - 25, № 5.
11.
Кузьмик У. Г.
Дослідження показника активності води паст кисломолочних
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2020. - 26, № 6.
12.
Кузьмик У. Г.
Обгрунтування тривалості сквашування молочної суміші в технології кисломолочних десертів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2021. - 27, № 5.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського