РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Наукова періодика України (11)
Пошуковий запит: (<.>A=Бабанов І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Бабанов І. Г. Дослідження процесів теплової обробки сирокопчених ковбас в потоці при пульсуючій подачі робочої суміші // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 43.
2.

Бабанов І. Г. Монтаж, експлуатація, діагностика та ремонт обладнання м'ясопереробних підприємств : підруч. для студентів ВНЗ. — Київ: Сталь, 2015
3.

Бабанов І. Г. Модель кінетики тепломасопереносу в процесі НВЧ-обробки харчової сировини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
4.

Бабанов І. Г. Дослідження з метою вдосконалення камери для теплового оброблення ковбасних виробів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
5.

Бабанов І. Г. Способи і апарати для електроконтактної обробки харчової сировини // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
6.

Бабанов І. Г. Інтенсифікація мікрохвильового зневоднювання рослинної сировини // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
7.

Бабанов І. Г. Дослідження процесів електроконтактного оброблення м'ясопродуктів // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
8.

Бабанов І. Г. Перспективи способу жарення кулінарних виробів з електроконтактним тепловим впливом // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
9.

Бабанов І. Г. Використання електроконтактного нагрівання в процесах та апаратах харчової промисловості // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
10.

Бабанов І. Г. Розроблення технологічного процесу виробництва м'ясних січених напівфабрикатів за умов ІЧ-нагрівання в газовому середовищі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 6.
11.

Бабанова О. І. Інтенсифікація виробництва сухих тваринних кормів з метою удосконалення обладнання // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 5.
12.

Бабанова О. В. Обгрунтування фізичної моделі взаємодії електромагнітного поля з харчовим продуктом довільної форми // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 6.
13.
Інноваційне обладнання м'ясопереробних виробництв : підруч. для здобувачів вищ. освіти. — Київ: Сталь, 2021
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського