РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000402605<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Бабанов І. Г. 
Дослідження процесів теплової обробки сирокопчених ковбас в потоці при пульсуючій подачі робочої суміші / І. Г. Бабанов // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 43. - С. 44-47. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.

Наведено результати експериментальних досліджень полів швидкості і температури в термокамері з пульсуючою подачею теплоносія для обробки сирокопчених ковбасних виробів. На основі аналізу одержаних даних встановлено найбільш ефективну форму подачі димо-повітряної суміші. Показано перспективність локального підходу для розробки заходів по підвищенню ефективності технологічного процесу. Відомо, що використовувана в апаратах теплової обробки ковбас робоча суміш являє собою гетерогенну бінарну систему. Процеси теплообміну супроводжуються конденсацією пари з вологого повітря на поверхні виробів або випаровуванням рідини. Однак наявність потоку робочої суміші впливає на характер протікання суміші в граничному шарі, тобто на інтенсивність процесів тепло- і масопереносу, таким чином, що превалюючим є конвективний теплообмін для даного типу течії.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л927.05

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського