РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Наукова періодика України (22)
Пошуковий запит: (<.>A=Арпуль О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Доценко В. Ф. Інноваційні методи кулінарного оброблення продукції ресторанного господарства. Ч. I // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 51.
2.

Ковбасюк Л. М. Удосконалення технології рослинного екстракту для закладів ресторанного господарства // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5.
3.

Кобець О. С. Рослинні олії як джерела функціональних інгредієнтів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 2.
4.

Кобець О. С. Використання вакуумного охолодження у технології бісквітних напівфабрикатів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 6.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського