Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000450251<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Доценко В. Ф. Інноваційні методи кулінарного оброблення продукції ресторанного господарства. Ч. I / В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль, О. М. Усатюк // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 51. - С. 115-121. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.Досліджено теоретичні аспекти креативного кулінарного оброблення продукції ресторанного господарства. Розглянуто існуючі тенденції розвитку технологій страв, визначено доцільність використання інноваційних методів у вітчизняних закладах ресторанного господарства. Індекс рубрикатора НБУВ: Л99
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|