Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000613371<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Кобець О. С. Рослинні олії як джерела функціональних інгредієнтів / О. С. Кобець, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко, С. П. Задкова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 2. - С. 204-212. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.Розглянуто сучасний стан і перспективи збагачення харчових продуктів рослинними оліями, а також їх користь і вплив на організм людини. Наведено порівняльну характеристику рослинних олій різних українських виробників. Описано особливості хімічного складу досліджуваної сировини, визначено вміст у них жиророзчинних вітамінів. Проведено дослідження жирнокислотного складу (ЖКС) сировини. Розроблено купажі олій зі збалансованим співвідношенням поліненасичених жирних кислот. Визначено зміну ЖКС бісквітних напівфабрикатів із додаванням купажів у процесі замішування тіста та після випікання. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-3 + Л782.12-106
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|