РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Fedosova K.  State of the art in bread production. — Odessa: TES, 2012
2.

Швед С. М. Підходи до автоматизованого управління якістю хлібобулочних виробів // Вісн. Вінниц. політехн. ін-ту. - 2011. - № 2.
3.
Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба : монографія. — Київ: ПрофКнига, 2018
4.

Iztayev B. Devising technology of the accelerated method for making yeast-free bakery products from wheat flour // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 4/11.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського