Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000375240<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Fedosova K. State of the art in bread production / K. Fedosova, L. V. Kaprelyants, S. N. Fedosov; Odessa nat. acad. of food technologies. - Odessa : TES, 2012. - 105 c. - англ.Подано загальні відомості про хліб, акцентовано увагу на житньому хлібі, який містить найбільш корисні поживні речовини та біологічно активні сполуки. Розглянуто також інші види хліба. Проаналізовано ринок хліба та його особливості в різних країнах. Описано технологію виробництва хліба. Матеріали подано англійською мовою. Індекс рубрикатора НБУВ: Л83
Рубрики:
Шифр НБУВ: ІВ216432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|