РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000546400<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Швед С. М. 
Підходи до автоматизованого управління якістю хлібобулочних виробів / С. М. Швед, І. В. Ельперін // Вісн. Вінниц. політехн. ін-ту. - 2011. - № 2. - С. 10-13. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

Наведено основні якісні характеристики борошна та параметри технологічних процесів, які впливають на якість готового виробу. Розглянуто необхідність прогнозування результатів виконання основних технологічних операцій. Запропоновано підходи до автоматизованого керування якістю хлібобулочних виробів.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.61-823.2-21 + Л83

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж68690 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського