РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (78)Журнали та продовжувані видання (282)Автореферати дисертацій (5)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л818$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 133
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Якубчик Н. Ф. Моющие средства для пищевой промышленности. — 2000 // Хім. пром-сть України.
2.

Ковалев В. М. Состояние и перспективы применения чистящих средств для мытья оборудования и тары в пищевой промышленности. — 2001 // Хім. пром-сть України.
3.

Завгородня В. М. Тара і упакування продовольчих товарів : Навч. посіб. для студ. кооперат. вузів. — Л.: Вид-во ЛКА, 2001
4.

Ромашко О. В. Пакувальні матеріали. — К.: НУХТ, 2003
5.

Сайко Л. О. Тара та упаковка : Ретросп. бібліогр. покажч. за 1999 - 2002 рр. — К., 2003
6.

Завгородня В. М. Товарознавство пакувальних матеріалів : Навч. посіб. — Л., 2004
7.

Соколенко А. І. Моделювання процесів пакування : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — Вінниця: Нова Кн., 2004
8.

Овчаренко А. И. Экспресс-измерение влажности масличных снеков перед упаковыванием. — 2005 // Упаковка.
9.

Галат Е.  Упаковка в супермаркетах (нарезка, кулинарные и кондитерские изделия). — 2005 // Упаковка.
10.

Шевченко О. Ю. Технології різкої зміни тисків при пакуванні харчових продуктів. — 2005 // Упаковка.
11.

Гавва О. М. Розрахунок дозувальних пристроїв з пневматичним приводом для в'язких харчових продуктів. — 2004 // Харч. пром-сть.
12.

Шевченко О. Ю. Визначення параметрів вакуумного пакування харчових продуктів. — 2004 // Харч. пром-сть.
13.

Гуць В. С. Адгезія харчових продуктів в процесах пакування. — 2006 // Упаковка.
14.

Ватренко О. В. Коефіцієнти тертя при закупорюванні скляної тари гвинтовим способом. — 2006 // Упаковка.
15.

Пітра М. М. Нові технології зберігання фасованої продукції. — 2006 // Упаковка.
16.

Соколенко А. І. Особливості вакуумного упаковування продукції харчових виробництв. — 2007 // Харч. пром-сть.
17.

Семенов О. М. Оцінка фізичних впливів на тару в процесах її підготовки до фасування рідинної продукції. — 2007 // Харч. пром-сть.
18.

Рябцев Г. Л. Полімерні пакувальні матеріали (стан та шляхи вдосконалення). — 2006 // Упаковка.
19.

Токарчук С. В. Синтез плоских мальтійських механізмів з водилом змінної довжини в приводах пакувальних машин. — 2007 // Харч. пром-сть.
20.

Шевченко О. Ю. Технології пакування харчової продукції (фізичне і термодинамічне підгрунтя). — 2006 // Упаковка.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського