РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000156620<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Гуць В. С. 
Адгезія харчових продуктів в процесах пакування / В. С. Гуць, О. А. Коваль // Упаковка. - 2006. - № 2. - С. 39-43. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Запропоновано нову методику дослідження адгезії структурованих харчових дисперсних систем. Конструктивно проста експериментальна установка, доступність комп'ютерного математичного забезпечення, можливість досліджень у разі підвищених швидкостей відокремлення продукту від пластини, дозволяють широке її впровадження під час розрахунків параметрів робочих органів технологічного та пакувального обладнання. Одержані експериментальні дані міцності адгезії желейної маси з добавками пектину добре корелюють із даними літературних джерел для подібних продуктів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л818.3-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж15241 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського