Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000156620<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Гуць В. С. Адгезія харчових продуктів в процесах пакування / В. С. Гуць, О. А. Коваль // Упаковка. - 2006. - № 2. - С. 39-43. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Запропоновано нову методику дослідження адгезії структурованих харчових дисперсних систем. Конструктивно проста експериментальна установка, доступність комп'ютерного математичного забезпечення, можливість досліджень у разі підвищених швидкостей відокремлення продукту від пластини, дозволяють широке її впровадження під час розрахунків параметрів робочих органів технологічного та пакувального обладнання. Одержані експериментальні дані міцності адгезії желейної маси з добавками пектину добре корелюють із даними літературних джерел для подібних продуктів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л818.3-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж15241 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|