РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000180250<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Шевченко О. Ю. 
Технології пакування харчової продукції (фізичне і термодинамічне підгрунтя) / О. Ю. Шевченко, В. А. Піддубний // Упаковка. - 2006. - № 1. - С. 57-59. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

Узагальнено інформацію щодо нових методів і технологій одержання та зберігання продуктів харчування. Встановлено, що перспективними є технології, пов'язані з переведенням біологічних систем у нестабільний стан, що супроводжується режимами адіабатного кипіння, кавітаційними ефектами. Подібні переходи є характерними для вакуумного пакування продукції та пакування продукції, насиченої CO2.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л818.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж15241 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського