РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (200)Журнали та продовжувані видання (33)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Р351.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Сабадашка М. В. Дія концентрату поліфенольного комплексу з виноградного вина за радіоіндукованого оксидативно-нітративного стресу : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.04. — Львів, 2014
2.

Bogdan N. S. Methodology of creating an encapsulated dosage form with bee products. Rep. II // Вісн. фармації. - 2014. - № 2.
3.

Дацюк У. В. Вплив поліфенольного комплексу з виноградного вина на активність антиоксидантних ензимів у щурів за низьких доз рентгенівського випромінювання // Biotechnologia Acta. - 2014. - 7, № 2.
4.

Боровський В. Соя - їжа, ліки, корми // Вісн. НАН України. - 2001. - № 3.
5.

Сабадашка М. Природний поліфенольний комплекс із виноградного вина має протекторний вплив за умов радіоіндукованого нітративного стресу в аорті щурів // Біол. студії. - 2014. - 8, № 2.
6.

Kozyrovska N. O. Kombucha microbiome as a probiotic: a view from the perspective of post-genomics and synthetic ecology // Biopolymers and Cell. - 2012. - 28, № 2.
7.

Чорнуцька О. В. Фізичне виховання студентів з послабленим станом здоров'я, які займаються в спеціальних медичних групах. — 2010 // Вісн. Черкас. ун-ту. Сер. Пед. науки.
8.

Чернюшок О. А. Вплив сироватки молочної, що підлягала дії електроіскрових розрядів, на гомеостаз організму та працездатність білих щурів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 52.
9.

Сабадашка М. В. Вплив препарату поліфенольного комплексу з червоного виноградного вина на показники системи L-аргінін/NO у крові щурів за малих доз іонізуючого опромінення // Ukr. Biochem. J.. - 2014. - 86, № 1.
10.

Лемзякова Т. Г. Місце функціональних напоїв у харчуванні людини // Ліки України. - 2015. - № 2.
11.

Курта С. А. Біополімерні наноструктурні композиції на основі карамелізованого меду // Фізика і хімія твердого тіла. - 2019. - 20, № 4.
12.

Чухрієнко Н. Д. Сучасні можливості використання продуктів бджільництва у хворих на хронічний бронхіт на первинному рівні // Сімейна медицина. - 2018. - № 6.
13.

Hasret Ayyildiz Civan Impact of compliance to a gluten-free diet on vitamin and trace element deficiencies in celiac patients // Міжнар. ендокринол. журн.. - 2020. - 16, № 4.
14.

Курта С. А. Біополімерні наноструктурні композиції на основі карамелізованого меду // Фізика і хімія твердого тіла. - 2019. - 20, № 4.
15.

Волошина І. М. Клінічне оцінювання впливу дієтичних інтервенцій зі зменшення споживання кухонної солі на перебіг артеріальної гіпертензії // Запорож. мед. журн.. - 2018. - 20, № 2.
16.

Абатуров А. Е. Клиническое значение избыточного содержания лактозы в диете (ч. 2) // Здоровье ребенка. - 2016. - № 2.
17.

Грицко Р. Ю. Імунокоригувальний молочний бактеріально-дріжджовий напій з високим вмістом нуклеїнових кислот для клінічного застосування у практиці сімейного лікаря // Сімейна медицина. - 2016. - № 1.
18.

Сабадашка М. Нефропротекторний вплив поліфенольного комплексу з червоного виноградного вина за дії малих доз іонізуючого випромінювання // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.. - 2016. - Вип. 73.
19.

Куваев А. С. Влияние орального геля, содержащего аргинин, на биохимические маркеры воспаления и антиоксидантной защиты в сыворотке крови крыс, получавших высокожировой рацион на фоне дисбиоза // Вісн. стоматології. - 2015. - № 4.
20.

Монченко В. М. Перспективы применения пищевого концентрата полифенолов винограда "Эноант" в составе комплексного санаторно-курортного лечения, профилактики и реабилитации различных заболеваний. — 2005 // Вестн. физиотерапии и курортологии.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського