Лемзякова Т. Г. Місце функціональних напоїв у харчуванні людини / Т. Г. Лемзякова, О. О. Аліфер, Ю. Ю. Тимошенко // Ліки України. - 2015. - № 2. - С. 25-28. - укp.В пошуках нових методів забезпечення організму людини поживними речовинами розроблено новий вид продуктів - функціональних, які містять в своєму складі активні корисні компоненти. Одні з найвідоміших функціональних продуктів на сьогодні - це напої (спортивні, енергетичні, тонізуючі, розслаблюючі тощо). Різноманітність асортименту функціональних напоїв надає змогу споживачам будь-якого віку та роду занять знайти для себе власний напій, який завдяки властивостям своїх функціональних компонентів підвищує імунітет, налагоджує адаптаційні механізми, покращує розумову та фізичну працездатність. Використовуючи функціональні напої у складі щоденного звичного раціону, можна не тільки поповнити запаси корисних речовин, але й допомогти організму пристосуватися до змін внутрішніх або зовнішніх умов існування. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.82 + Р351.15
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж16999 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|