Пошуковий запит: (<.>U=П817.11$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 95
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Varynskyi B. O. Quantitative analysis of piperidin-1-ium {[5-(2-furyl)-4-phenyl-4H-1,2,4-triazol-3-yl]thio}acetate, substance of the veterinary drug "Tryfuzol", in poultry meat by LC-DAD-MS // Актуал. питання фармацевт. і мед. науки та практики. - 2015. - № 2.
|
2. |
Яценко І. В. Бактеріальні показники продуктів забою курчат-бройлерів у разі збагачення раціону наномікроелементною кормовою добавкою "Мікростимулін" в аспекті ветеринарно-санітарної експертизи // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2015. - № 3.
|
3. |
Грабовський С. С. Морфометрична характеристика підшлункової залози щурів за умов передзабійного стресу при використанні біологічно активних речовин // Біологія тварин. - 2014. - 16, № 4.
|
4. |
Почтаренко П. П. Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою курчат-бройлерів за умов надходження гамма-ізомеру гексахлорциклогексану : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09. — Київ, 2015
|
5. |
Тирсіна Ю. М. Санітарні показники м'яса та внутрішніх органів туш молодняка великої рогатої худоби при аліментарному виснаженні // Вісн. Білоцерків. держ. аграр. ун-ту : зб. наук. пр. - 1999. - Вип. 9.
|
6. |
Забарна І. В. Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою курчат-бройлерів за застосування фармазину і тилоциклінвету : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09. — Київ, 2016
|
7. |
Касьяненко О. И. Свойства штаммов Campylobacter jejuni, изолированных из продуктов птицеводства // Мікробіол. журн.. - 2017. - 79, № 4.
|
8. |
Савчук І. М. Питома активність 137Cs у свинині залежно від різних доз сапоніту в раціоні // Агроекол. журн.. - 2016. - № 4.
|
9. |
Янович Д. В. Визначення залишків хлорамфеніколу в продуктах тваринництва із застосуванням методів скринінгу та підтвердження // Наук.-техн. бюл. Держ. н.-д. контрол. ін-ту вет. препаратів та корм. добавок і Ін-ту біології тварин. - 2015. - Вип. 16, № 1.
|
10. |
Гавриленко О. С. Визначення мікробіологічних ризиків під час дослідження м'яса свиней, уражених саркоцистозом // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2015. - № 4.
|
11. |
Савченко Ю. І. Концентрація <$Ebold {nothing sup 137} roman Cs> і важких металів у яловичині залежно від різного рівня цукру, протеїну та мікроелементів у раціонах бугайців // Вісн. аграр. науки. - 2010. - № 1.
|
12. |
Жукорський О. М. Екологічна безпека яловичини бугайців південної м'ясної породи за вмістом сполук важких металів // Агроекол. журн.. - 2014. - № 2.
|
13. |
Лясота В. П. Вплив комплексу активуючих факторів імунітету на якість продуктів забою свиней // Вісн. аграр. науки. - 2000. - № 4.
|
14. |
Коваль І. В. Вплив фасціольозної і дикроцеліозної інвазій на активність трансаміназ, мікробну контамінацію та біологічну цінність продуктів забою великої рогатої худоби // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2013. - Вип. 14, № 1/2.
|
15. |
Щербакова Н. С. Визначення безпечності м'яса птиці, хворої на еймеріоз // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2013. - № 2.
|
16. |
Лаптєва К. А. Показники якості та безпеки м'яса і яєць курей-несучок за хронічного отруєння ацетатом плюмбуму // Біологія тварин. - 2013. - 15, № 1.
|
17. |
Савченко Ю. І. Продуктивність бугайців та якість яловичини, виробленої в зоні радіоактивного забруднення // Вісн. аграр. науки. - 2008. - № 2.
|
18. |
Свириденко Н. П. Хімічний склад м'яса бугайців м'ясних порід // Вісн. аграр. науки. - 2008. - № 1.
|
19. |
Корнієнко Л. І. Якість м'яса молодняку великої рогатої худоби різних генотипів // Вісн. аграр. науки. - 2002. - № 12.
|
20. |
Олійник Л. В. Амінокислотний спектр і біологічна цінність м'яса свиней при ларвальному ехінококозі // Вісн. аграр. науки. - 2005. - № 6.
|
| |