РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (17)Автореферати дисертацій (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л956-3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Антонюк О. В. Розроблення технології морозива молочного та ароматичного з рослинними екстрактами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2014
2.

Осьмак Т. Удосконалення технології морозива з фруктозою // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 2.
3.

Polishchuk G. Determining the effect of casein on the quality indicators of ice cream with different fat content // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 4/11.
4.

Бреус Н. М. Математичне моделювання процесу екстрагування у системах "вода/рослинна сировина" // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
5.

Поліщук Г. Є. Мікробіологічні показники рослинних екстрактів для виробництва морозива // Біотехнологія. - 2011. - 4, № 4.
6.

Мартич В. В. Розроблення технології морозива із зародками пшениці : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2014
7.

Дейниченко Г. В. Технологии полуфабрикатов для мягкого мороженого на основе лактозосодержащего молочного сырья // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
8.

Дейниченко Г. В. Технологии полуфабрикатов для мягкого мороженого на основе лактозосодержащего молочного сырья // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
9.

Устименко І. М. Розробка нового виду молоковмісного морозива, збагаченого купажованою олією // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6.
10.

Бреус Н. М. Оптимізація складу морозива на молочній основі з цукристими речовинами // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1.
11.

Bass O. Investigation of viscous characteristics of ice cream mixtures with starch syrup // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 2.
12.

Поліщук Г. Є. Дослідження впливу гідротермічного та механічного оброблення на структуруючу здатність зародків пшениці // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 46.
13.

Sapiga V. Enzymatic destruction of protopectin in vegetable raw materials to increase its structuring ability in ice cream // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 2.
14.

Поліщук Г. Є. Вплив режимів термомеханічного оброблення на стан води в рослинній сировині та молочно-рослинних сумішах. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
15.

Поліщук Г. Є. Порівняльний аналіз структуруючої здатності овочевих пюре у складі сумішей морозива // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 4.
16.

Басс О. О. Удосконалення технології морозива із замінниками цукру : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2019
17.

Трубнікова А. А. Розроблення технології безлактозного концентрату маслянки із заданим складом нутрієнтів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Одеса, 2019
18.

Гулак О. В. Дослідження мікробіологічних показників рослинних екстрактів як рецептурних інгредієнтів у виробництві морозива. — 2011 // Харч. пром-сть.
19.

Денисова Н. Дослідження використання цукрозамінників у технології виробництва плодово-ягідного морозива // Техн. науки та технології. - 2020. - № 2.
20.

Згурський А. В. Визначення кріоскопічної температури молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 45.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського