РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (14)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л95-101$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 35
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Чернявська Т. О. Якісний склад молока корів української червоно-рябої молочної породи // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2019. - № 3.
2.

Бурда Л. Р. Хімічний склад молока овець української гірськокарпатської породи за умов стійлового та пасовищного утримання. — 2010 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
3.

Гуляев-Зайцев С. С. Функционально-технологические свойства триглицеридов молочного жира // Вісн. аграр. науки. - 1999. - № 7.
4.

Плотнікова Р. В. Теоретичні та практичні передумови регулювання складу сольової системи молочної сировини // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 4/10.
5.

Юкало А. В. Специфічність дії приклітинних протеїназ лактококів по відношенню до казеїнових фракцій // Біологія тварин. - 2015. - 17, № 3.
6.

Семко Т. В. Склад та вимоги до індустріального молока як сировини для виробництва сирів // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
7.

Малик О. В. Система виявлення зайвої води у молоці. — 2012 // Електротехн. та комп'ют. системи.
8.

Ридчук М. В. Розробка методики визначення залишкових кількостей сульфаніламідів та триметоприму у зразках молока методом УЕРХ-МС/МС та її верифікація шляхом міжлабораторних випробувань // Наук.-техн. бюл. Держ. н.-д. контрол. ін-ту вет. препаратів та корм. добавок і Ін-ту біології тварин. - 2020. - Вип. 21, N 2.
9.

Юкало В. Г. Протеоліз казеїнових фракцій ензимами лактококів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 5.
10.

Юкало А. В. Протеїни казеїнового комплексу молока корів (Bos taurus) як попередники біологічно активних пептидів // Біотехнологія. - 2012. - 5, № 4.
11.

Александров С. Н. Повышение качества молока и продуктивности коров в Донецком регионе : Метод. рекомендации. — Донецк: Агентство "Мультипресс", 2002
12.

Русько Н. П. Оцінка вмісту протеїну в молоці. — 2011 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
13.

Шолудько Я. В. Обгрунтування параметрів аналізатора жирності молока відцентрового типу : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.05.11. — К., 2003
14.

Скрипник Ю. О. Мікрохвильовий вимірювач жирності молока // Вісн. Вінниц. політехн. ін-ту. - 2005. - № 5.
15.

Рашевська Т. О. Мікроструктурні дослідження впливу швидкості охолодження на твердіння і співкристалізацію гліцеридів молочного жиру // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
16.

Юкало В. Г. Кількісне визначення фосфопротеїдів коров'ячого молока. — 2010 // Харч. пром-сть.
17.

Новак І. В. Жирнокислотний склад молока корів української чорно-рябої молочної породи. — 2010 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
18.

Сторож Л. А. Електронна мікроскопія нативних казеїнових міцел // Біологія тварин. - 2011. - 13, № 1/2.
19.

Болгова Н. В. Дослідження сезонних змін в складі жирних кислот молока. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
20.

Кимачинський С. І. До питання визначення електростатичного заряду жирових кульок молока // Вісн. аграр. науки. - 2001. - № 9.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського