РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (12)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л927.1-3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
1.

Мартинюк І. О. Дослідження емульгувальних властивостей амаранту. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Осейко М. І. Вплив фосфатовмісних добавок на окиснення ліпідів варених ковбас. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Страшинський І. М. Особливості утворення нітрозопігментів при використанні активних стабілізаторів м'ясних систем. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Страшинський І. М. Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2005
5.

Холодова О. Ю. Формування споживних властивостей варених ковбасних виробів з використанням зернобобової сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Донецьк, 2011
6.

Молоканова Л. В. Вплив способу отримання барвників з кизилу і терену на їх функціональні властивості при використанні у виробництві варених ковбас. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
7.

Курмаз Я. В. Обгрунтування використання пшеничних висівок при виробництві функціональних м'ясних продуктів // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 1.
8.

Будник Н. В. Удосконалення технології варених ковбас з кістковою пастою : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — К., 2013
9.

Квасніков А. А. Розробка та комплексна оцінка варених ковбас з цільовими біфункціональними модулями : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Донецьк, 2012
10.

Галенко О. О. Розроблення технології білково-мінерального збагачувача геродієтичного для м'ясних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2014
11.

Касянчук В. В. Вплив бактеріального препарату БПЛ-К на ветеринарно-санітарні показники вареної ковбаси // Вісн. Білоцерків. держ. аграр. ун-ту : зб. наук. пр. - 1999. - Вип. 9.
12.

Віннікова Л. Г. Вплив фракцій електроактивованої води на функціонально-технологічні властивості яловичини та свинини // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 3/10.
13.

Страшинський І. М. Стабілізація показників фаршів варених ковбас з використанням білоквмісної композиції // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1.
14.

Ukrainets A. Effect of collagen based protein isolate "Belkozine" on biological value of boiled sausages // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 4.
15.

Bozhko N. Evaluation of rosemary extract effectiveness in the technology of meat-containing sausages with duck meat // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 1.
16.

Грегірчак Н. М. Дослідження сосисок з включенням кверцетину і нативної кверцетинвмісної сировини подовженого терміну зберігання // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
17.

Божко Н. В. Екстракт чорної смородини в технології м'ясомістких варених ковбас з м'ясом птиці // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
18.

Іванова Т. М. Дослідження процесу екстрагування кверцетинвмісної сировини для виробництва м'ясних продуктів // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
19.

Пешук Л. Якість варених ковбасних виробів з добавкою "Рекорд-75" // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2019. - № 1.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського