Пошуковий запит: (<.>U=Л865-3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Сафонова О. М. Теоретичні передумови та практичні аспекти використання добавок - регуляторів кислотності зі спиртами для поліпшення борошна. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
2. |
Яценко В. М. Нова сировина для борошняних кондитерських виробів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
3. |
Чуйко А. М. Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2003
|
4. |
Сафонова О. М. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01. — К., 2007
|
5. |
Василевич О. В. Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 1998
|
6. |
Чорна Н. В. Технологія бісквітних напівфабрикатів з використанням соргового борошна : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 1998
|
7. |
Денисенко Т. М. Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
|
8. |
Макарова О. В. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей : Автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2005
|
9. |
Лисюк Г. М. Нові напрями використання вторинних продуктів переробки винограду у виробництві борошняних виробів : монографія. — Х., 2011
|
10. |
Лисюк Г. М. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням ядра соняшникового насіння : монографія. — Х., 2009
|
11. |
Столярчук В. М. Вплив гарбузового борошна на хлібопекарські властивості пшеничного. — 2010 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
|
12. |
Евдохова Л. Н. Использование ячменной муки для создания мучных кондитерских изделий оздоровительной направленности. — 2012 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
13. |
Самохвалова О. В. Використання мікробного полісахариду ксампану в технології бісквітних напівфабрикатів : монографія. — Х.: ХДУХТ, 2012
|
14. |
Касабова К. Р. Характеристика нових джерел харчових волокон для збагачення борошняних кондитерських виробів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 6/11.
|
15. |
Григоренко А. М. Технологія желейних і збивних напівфабрикатів на основі драглеутворювачів білково-полісахаридної природи та їх використання в кондитерських виробах : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Х., 2013
|
16. |
Йовбак У. С. Розроблення напівфабрикатів драглеподібної структури для борошняних кондитерських виробів з використанням пектиновмісної овочевої сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2013
|
17. |
Черевко О. І. Технологія борошняних кулінарних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію. — Харків, 2013
|
18. |
Соколовська І. О. Раціональне використання пектину і альгінату натрію в технології білкових кремів зниженої цукромісткості : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2015
|
19. | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння : монографія. — Полтава: ПУЕТ, 2015. — 355, [1]: a-рис.
|
20. |
Лозова Т. М. Наукове обгрунтування збереженості борошняних кондитерських виробів з антиоксидантними властивостями : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15. — Київ, 2016
|
| |