РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (12)Журнали та продовжувані видання (4)Наукова періодика України (6)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Зав'ялов В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Зав'ялов В. Л. Математичний опис зовнішнього масообміну при екстрагуванні із рослинної сировини в умовах нестаціонарного масоперенесення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 51.
2.

Зав'ялов В. Л. Наукове обгрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Київ, 2014
3.

Попова Н. В. Розроблення технології виробництва натурального харчового барвника з виноградних вичавок при використанні віброекстрагування. — 2010 // Харч. пром-сть.
4.

Шмалєй С. В. Особливості імунного статусу дітей з вадами зору. — 2011 // Патологія.
5.

Мисюра Т. Г. Розроблення алгоритму визначення типу моделі гідродинамічної структури двофазного потоку в робочому об'ємі колонного віброекстрактора безперервної дії. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
6.

Зав'ялов В. Л. Математичне моделювання масоперенесення при періодичному віброекстрагуванні з рослинної сировини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 4.
7.

Зав'ялов В. Л. Вплив режимних параметрів на кінетику безперервного віброекстрагування з рослинної сировини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 5.
8.

Чорний В. М. Спосіб кількісного визначення бурштинової кислоти в екстрактах бурштину // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 4.
9.

Сукманов В. О. Дослідження процесу екстрагування виннокислих сполук із виноградних вичавок субкритичною водою // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
10.

Зав'ялов В. Л. Математичне моделювання масообміну при віброекстрагуванні із рослинної сировини в умовах комбінованої дії механічних коливань різної частоти // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 1.
11.

Мисюра Т. Г. Математичний опис структури гідродинамічних потоків при віброекстрагуванні на основі комірчастої моделі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
12.

Зав'ялов В. Л. Безвідходне енергозбережне виробництво чайного концентрату. — 2005 // Харч. пром-сть.
13.

Басок Б. І. Динаміка росту парової фази при кипінні рідин в умовах вільної конвекції. — 2003 // Пром. теплотехника.
14.

Кулінченко В. Р. Вплив коливань на інтенсивність уварювання утфелів. — 2005 // Харч. пром-сть.
15.

Кулінченко В. Р. Ріст парової бульбашки з урахуванням нерівноважного випаровування. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
16.

Куліченко В. Р. Виникнення парової фази на тепловіддавальній поверхні. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
17.

Кулінченко В. Р. Взаємний гідродинамічний вплив парових бульбашок на тепловіддавальній поверхні. — 2004 // Харч. пром-сть.
18.

Кулінченко В. Р. Передумови створення математичної моделі - основні положення і рівняння руху Релея. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
19.

Зав'ялов В. Л. Математична модель зовнішнього масообміну періодичного віброекстрагування із рослинної сировини. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
20.

Паламарчук І. П. Обгрунтування основних робочих параметрів механічного віброприводу машини з гнучким контейнером для механічної обробки харчової сировини. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського