РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (23)Автореферати дисертацій (3)Наукова періодика України (21)
Пошуковий запит: (<.>A=Грек О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
1.

Скорченко Т. А. Технологія незбираномолочних продуктів : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. — Вінниця: Нова Кн., 2005
2.

Грек О. М. Розвиток візуальної креативності підлітків засобами комп'ютерного тренінгу : автореф. дис... канд. психол. наук: 19.00.07. — О., 2009
3.

Симоненко С. М. Візуальна креативність: діагностика та комп'ютерні технології розвитку : монографія. — О.: Фенікс, 2010
4.

Скорченко Т. А. Технологія дитячих молочних продуктів : навч. посіб. для студ. ВНЗ, які навч. за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія". — К.: НУХТ, 2012
5.

Грек О. В. Технологія комбінованих продуктів на молочній основі : підруч. для студ. ВНЗ. — К.: НУХТ, 2012
6.

Грек О. В. Бродильна активність лактозозброджувальних дріжджів у сироватко-солодовому суслі // Biotechnologia Acta. - 2013. - 6, № 2.
7.

Грек О. М. Візуальна креативність у структурі візуально-мислиннєвої діяльності // Наука і освіта. - 2007. - № 4/5.
8.

Грек О. М. Особливості взаємозв'язку структурних компонентів візуальної та вербальної креативності в підлітковому віці // Наука і освіта. - 2008. - № 7.
9.

Грек О. М. Роль комп'ютерного тренінгу в розвитку візуальної креативності підлітків // Наука і освіта. - 2010. - Спец. вип.: проект "Когніт. процеси та творчість".
10.

Грек О. М. Психологічні особливості розвитку креативності в підлітків в умовах рекреаційного закладу // Наука і освіта. - 2011. - № 11.
11.

Грек О. М. Розвиток творчих здібностей у молодших школярів в умовах рекреації // Наука і освіта. - 2011. - № 11.
12.

Грек О. М. Дослідження емоційної сфери підлітків в умовах рекреації // Наука і освіта. - 2011. - № 11.
13.

Грек О. М. Порівняльний аналіз розвитку креативності у молодших школярів з комп'ютерною та традиційною системою навчання // Наука і освіта. - 2011. - № 9.
14.

Лузин В. И. Характеристика биологической деградации керамического гидроксиапатита, имплантированного в костный дефект, по данным рентгеноструктурного анализа // Травма. - 2014. - 15, № 2.
15.

Грек О. В. Визначення показників якості альбумінної пасти з клітковиною // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
16.

Грек О. В. Технологія білково-ягідних згустків з молочної сировини // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
17.

Савченко О. А. Науково-практичні аспекти технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами : монографія. — Київ: Компринт, 2021
18.
Загальні технології харчової промисловості : навч. посіб. — Київ: Компринт, 2021
19.

Овсієнко К. В. Визначення форм зв'язку вологи в сироватко-вершковому сирі з харчовими волокнами // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 6.
20.
Загальні технології харчової промисловості : підручник. — Київ: Компринт: Ямчинський О. В., 2023
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського