РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000797954<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Савченко О. А. 
Науково-практичні аспекти технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами : монографія / О. А. Савченко, О. О. Онопрійчук, О. В. Грек; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2021. - 198 c. - укp.

Узагальнено тенденції та реалії розроблення технологій сиркових виробів із зерновими інгредієнтами. Наведено інформацію щодо теоретичного підґрунтя удосконалення технологій молочно-білкових продуктів із рослинними наповнювачами. Описано інновації в технологіях сиркових виробів із екструдованими та солодорощеними зерновими, а також харчовими волокнами. Обгрунтовано системний підхід до розроблення технології поліфункціональних молочно-білкових виробів з зерновими наповнювачами, отриманими різними способами.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА855300 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського