Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л91-3 я73-5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
1. | Р95744 Процеси і апарати харчових виробництв. Технологія консервування. Технологія зберігання плодів та овочів. Фізико-хімічні та теплофізичні характеристики овочів, фруктів та ягід [Текст] : метод. вказівки до виконання курсового та дипломного проектів для студ. спец. 6.091700 напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. С. Бодров [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 34 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бодров, Віктор Семенович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА821150 Товарознавство харчових продуктів. Розділ "Фруктоовочеві товари" [Текст] : завдання до лаб., самост. робіт та тести для студентів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спец. 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" (ден. та заоч. форм навчання) / Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т ; [уклад.: І. В. Донцова, О. Я. Давидович]. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017. - 139, [1] с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 76-77. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донцова, І. В. (уклад.); Давидович, О. Я. (уклад.); Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|