Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л91-3 я73-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.
Р95744

Процеси і апарати харчових виробництв. Технологія консервування. Технологія зберігання плодів та овочів. Фізико-хімічні та теплофізичні характеристики овочів, фруктів та ягід [Текст] : метод. вказівки до виконання курсового та дипломного проектів для студ. спец. 6.091700 напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. С. Бодров [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 34 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бодров, Віктор Семенович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА821150

Товарознавство харчових продуктів. Розділ "Фруктоовочеві товари" [Текст] : завдання до лаб., самост. робіт та тести для студентів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спец. 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" (ден. та заоч. форм навчання) / Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т ; [уклад.: І. В. Донцова, О. Я. Давидович]. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017. - 139, [1] с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 76-77. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донцова, І. В. (уклад.); Давидович, О. Я. (уклад.); Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського