Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1/9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 42
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА864764 Лозова, Тетяна Михайлівна. Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна [Текст] : монографія / Лозова Т. М. ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2023. - 236 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 209-236. - 100 прим. - ISBN 978-617-602-330-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | СТ8407 ДСТУ 8001:2015 Бісквіти. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 1466-90 ; Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СТ665 ДСТУ 4033-2001 Вафлі. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов, В. Назаренко. - Чинний від 2002.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2001. - ІІІ, 12с., ІІІ, 12 с. - (Державний стандарт України) Укр. та рос. мовами.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю. (розроб.); Назаренко, В. (розроб.)
Видання зберігається у :
|
4. | РА406389 Кирпіченкова, Оксана Миколаївна. Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Кирпіченкова Оксана Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС140121 Кирпіченкова, Оксана Миколаївна. Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Кирпіченкова Оксана Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 277 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 166-183.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС108094 Полякова, Алла Веніамінівна. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листкового тіста [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Полякова Алла Веніамінівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2008. - 303 арк. - арк. 160-188Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА357197 Полякова, Алла Веніамінівна. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Полякова Алла Веніамінівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2008. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ3403 СОУ 15.8-37-00032744-001:2005 Вироби кондитерські з кремом і начинками та їх напівфабрикати. Загальні технічні умови. Зміна №1 [Текст]. - Вид. офіц. - Чинниа від 01.08.2007. - К. : Укрхлібпром, 2007. - 8 с. - (Стандарт організації України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ВА584951 Выпечка [Текст] / сост. В. В. Улищенко. - Х. : Фолио ; Ростов н/Д : Феникс, 1998. - 496 с. - (Щедрый стол). - ISBN 966-03-0420-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Улищенко, Виолетта Валентиновна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ2531 ДСТУ 4505:2005 Кекси. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 13 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ688 ДСТУ 4052-2001 Крекер. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Чинний від 2002.04.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2001. - ІІІ, 12 с. - (Державний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (розроб.)
Видання зберігається у :
|
12. | ДС67448 Павлишин, Маріанна Львівна. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлишин Маріанна Львівна ; Львівська комерційна академія. - Л., 2000. - 304 арк. - арк. 142-183Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА312268 Павлишин, Маріанна Львівна. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлишин Маріанна Львівна ; Київський національний торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА432631 Бойдуник, Роксолана Миколаївна. Поліпшення споживних властивостей тортів на вафельній основі з використанням нетрадиційної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Бойдуник Роксолана Миколаївна ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів, 2018. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний інститут
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС140366 Котузаки, Елена Николаевна. Разработка технологии и рецептур бисквитных полуфабрикатов на основе нехлебопекарных видов муки [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Котузаки Елена Николаевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2013. - 224 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 144-170.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СО29443 Рецептури. Технологічні інструкції. Пряники та ковриги [Текст] : затв. та надано чинності від 2007-02-01 / Об-ня п-в хлібопекар. пром-сті "Укрхлібпром" ; [викон.: Л. А. Гуленко [та ін.]. - Вид. офіц. - К. : Укрхлібпром, 2007. - 266 с. : табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л. А. (викон.); Сібілєва, Е. М. (викон.); Животкевич, Л. К. (викон.); "Укрхлібпром", об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС58129 Кравченко, Михайло Федорович. Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 142 л. + дод. - л. 107-136Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА299745 Кравченко, Михайло Федорович. Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА403759 Котузаки, Олена Миколаївна. Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Котузаки Олена Миколаївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ДС144448 Жидецька, Інна Василівна. Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Жидецька Інна Василівна ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України. - Полтава, 2009. - 237 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 168-188.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Полтавський університет споживчої кооперації України
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |