Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (20)Наукова періодика України (29)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Янчева М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.
ДС64630
Янчева, Марина Александровна.
Разработка технологии комбинированных мясных изделий с использованием полифункционального препарата коллагена [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Янчева Марина Александровна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2000. - 245 л. - л. 144-160

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА309801
   Янчева, Марина Олександрівна.
Розробка технології комбінованих м'ясних виробів з використанням поліфункціонального препарату колагену [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Янчева Марина Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА720225
Онищенко, В'ячеслав Миколайович.
Технологія та товарознавство ковбасних оболонок [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. М. Онищенко [и др.]. - Суми : Університетська книга, 2009. - 223 с.: табл. - Бібліогр.: с. 214-223. - ISBN 978-966-680-472-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шубіна, Лідія Юріївна; Янчева, Марина Олександрівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА722699
Онищенко, В'ячеслав Миколайович.
Наукові та практичні аспекти виробництва і застосування натуральних ковбасних оболонок [Текст] : монографія / В. М. Онищенко [и др.] ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі, Харківський торговельно-економічний ін-т Київського національного торговельно-економічного ун-ту. - Х. : ХДУХТ, 2009. - 149 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 125-132. - ISBN 978-966-450-108-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шубіна, Лідія Юріївна; Янчева, Марина Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Харківський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА728774

Технології харчової та кулінарної продукції з використанням білків молока [Текст] : монографія / Ф. В. Перцевий [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ , 2010. - 224 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 223-224. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-147-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Перцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Юрченко, Світлана Леонідівна; Полевич, Віталій Вадимович; Савгіра, Юрій Олексійович; Янчева, Марина Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА732690

Використання колагеномісткої сировини м'ясної промисловості [Текст] : монографія / М. О. Янчева, Л. М. Крайнюк, Л. А. Скуріхіна, О. Б. Дроменко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 147 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 146-147. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-168-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Дроменко, Олена Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА736927

Теоретичні та прикладні аспекти стабілізації харчових продуктів з гетерогенною структурою [Текст] : монографія / [Гринченко О. О. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 253 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 233-253. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-191-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Михайлов, Валерій Михайлович; Погожих, М. І.; Янчева, М. О.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА751053

Технологія харчових продуктів на основі драглеутворювачів з якісно зміненими функціональними властивостями [Текст] : [монографія] / [Перцевой Ф. В. та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. Перцевого Ф. В. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 289 с. : рис. - Бібліогр.: с. 278-289. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-241-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович; Савгіра, Юрій Олексійович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Хомічак, Л. М.; Янчева, М. О.; Перцевой, Федір Всеволодович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА783492

Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини [Текст] : монографія / [Гринченко Н. Г. та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : ХДУХТ : Малахін О. О., 2013. - 169 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 151-169. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-290-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна; Товма, Лідія Федорівна; Янчева, Марина Олександрівна; Горальчук, А. Б.; Неклеса, О. П.; Пивоваров, Є. П.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА783628

Біохімічні особливості перспективних сортів томатів для виробництва концентрованих продуктів [Текст] : монографія / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 128 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 113-128. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-305-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ольховська, Вікторія Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Летута, Т. М.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА786308
   Янчева, Марина Олександрівна.
Ідентифікація м'ясних продуктів за нормативними показниками [Текст] : навч. посіб. / М. О. Янчева, В. М. Онищенко, В. А. Большакова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 202 с. : табл. - Бібліогр.: с. 199-202. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-325-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА796869

Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст] : навч. посіб. / [Перцевой Ф. В. та ін. ; за ред. Ф. В. Перцевого] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 169 с. : табл., схеми. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-366-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович; Дроменко, Олена Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Янчева, Марина Олександрівна; Камсуліна, Н. В.; Перцевой, Федір Всеволодович (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА796868

Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем [Текст] : монографія / [М. О. Янчева та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 177 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 153-177. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-378-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Потапов, Володимир Олексійович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА799413
Мурликіна, Наталя Віталіївна.
Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів [Текст] : монографія / Н. В. Мурликіна, М. О. Янчева ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 206 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 190-206. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-381-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА423380
   Янчева, Марина Олександрівна.
Наукове обґрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Янчева Марина Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 40 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА806815

Товарознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини [Текст] : навч. посіб. / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 266 с. : рис., табл. - Назва обкл. : Харчові продукти, одержані із генетично модифікованої сировини. - Бібліогр.: с. 130-131. - 200 прим. - ISBN 978-966-405-397-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ольховська, Вікторія Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Непочатих, Тетяна Анатоліївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського