Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л928$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.
ДС60840
Попадыч, Олег Зиновьевич.
Разработка технологии комбинированных экструзионнных продуктов из мясного и растительного сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Попадыч Олег Зиновьевич ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 174 л. - л. 137-152

Рубрикатор НБУВ:
 Л928 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС64630
Янчева, Марина Александровна.
Разработка технологии комбинированных мясных изделий с использованием полифункционального препарата коллагена [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Янчева Марина Александровна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2000. - 245 л. - л. 144-160

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС77118
   Авдєєва, Леся Юріївна.
Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Авдєєва Леся Юріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 234 арк.: іл. - арк. 147-162

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА304980
Попадич, Олег Зіновійович.
Розробка технології комбінованих екструзійних продуктів з м'ясної та рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Попадич Олег Зіновійович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л928 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА309801
   Янчева, Марина Олександрівна.
Розробка технології комбінованих м'ясних виробів з використанням поліфункціонального препарату колагену [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Янчева Марина Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА324781
   Авдєєва, Леся Юріївна.
Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Авдєєва Леся Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 18 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського