Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (9)Наукова періодика України (3)
Пошуковий запит: (<.>A=Скорченко Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.
ВА566660

Конспект лекцій з розділу "Технологія виробництва молочних консервів" дисципліни "Технологія молока і молочних продуктів" [Текст] : для студ. спец. 7.091709 "Технологія молока і молочних продуктів" напряму 0.0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Український держ. ун-т харчових технологій ; укл. Т. А. Скорченко. - К. : [б.в.], 1995. - 52 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скорченко, Тетяна Анатоліївна (укл.); Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА668338

Технологія незбираномолочних продуктів [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Т. А. Скорченко [и др.] ; Національний ун-т харчових технологій. - Вінниця : Нова Книга, 2005. - 261 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 259-261. - ISBN 966-8609-12-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Грек, Олена Вікторівна; Кочубей, Оксана Валер'янівна; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р96935

Актуальні проблеми галузі [Текст] : метод. вказ. до виконання лабораторних робіт з розділу "Технологія незбираномолочних продуктів" для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заоч. форм навч. та заоч. із скороченим терміном навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. А. Скорченко, О. В. Кочубей. - К. : НУХТ, 2002. - 20 с. - Бібліогр.: с. 20

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скорченко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Кочубей, Оксана Валер'янівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р97207

Технологія зберігання, консервування та переробки молока [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. рабіт для студ. спец. 7.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заоч. форм навчання. Розділ "Технологія молочних консервів" / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. А. Скорченко, О. В. Грек. - К. : НУХТ, 2002. - 36 с.: рис. - Бібліогр.: с.36.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скорченко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Грек, Олена Вікторівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
Р102499

Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. А. Скорченко. - К. : НУХТ, 2004. - 18 с. - Бібліогр.: с. 18

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скорченко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
Р103821

Технологія галузі [Текст] : метод. вказ. до викон. курсового та дипломного проектів для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної, заоч. та скороч. форм навч. Розділ "Розрахунок продуктів. Питні види молока" / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. А. Скорченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 17 с. - Бібліогр.: с. 17

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скорченко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
Р105946

Технологічні розрахунки. Облік і звітність у галузі [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. практ. і контрольної робіт для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. і скороч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. А. Скорченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 25 с. - Бібліогр.: с. 25

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Скорченко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
Р107152

Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч., скороч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. А. Скорченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 28 с. - Бібліогр.: с. 27-28

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скорченко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
Р98683

Технохімічний контроль [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заочної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. В. Грек, Т. А. Скорченко. - К. : НУХТ, 2003. - 12 с. - Бібліогр.: с. 11-12

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Грек, Олена Вікторівна (уклад.); Скорченко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА717744

Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : текст лекцій для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму підгот. 0917 "Харчова технологія та інженерія" усіх форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. А. Скорченко. - К. : НУХТ, 2006. - 88 с. - Бібліогр.: с. 87-88

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скорченко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА763668
Скорченко, Тетяна Анатоліївна.
Технологія дитячих молочних продуктів [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., які навч. за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія" / Т. А. Скорченко, О. В. Грек ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : НУХТ, 2012. - 330 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 322-323. - 500 прим. - ISBN 978-966-612-116-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л95 
 Л977 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Грек, Олена Вікторівна; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА764490
Грек, Олена Вікторівна.
Технологія комбінованих продуктів на молочній основі [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготов. "Харчові технологої та інженерія" / О. В. Грек, Т. А. Скорченко ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : НУХТ, 2012. - 362 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 352-355. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-132-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА814870
Скорченко, Тетяна Анатоліївна.
Технологія молочних консервів [Текст] : навч. посіб. / Т. А. Скорченко ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2007. - 231 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 225-226. - 500 прим. - ISBN 966-612-068-2

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА867583

Технологічні розрахунки у молочній промисловості [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ, які навчаються за напрямом підгот. "Харчові технології та інженерія" / [Г. Є. Поліщук та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2013. - 343 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 339-341. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-142-7
130 Нац. ун-ту харч. технологій.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Поліщук, Галина Євгенівна; Грек, Олена Вікторівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак, Тетяна Григорівна; Ющенко, Наталія Михайлівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Савченко, Олександр Аркадійович; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського