Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Доцяк В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.
ВА561614
Доцяк, Віра Сисоївна.
Українська кухня [Текст] : технологія приготування страв : Підручник для учнів проф.-техн. училищ з інтегров. навчанням / В. С. Доцяк. - К. : Вища шк., 1995. - 550с., рис., 8 л. іл. - ISBN 5-11-004213-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Переглянути документ в електронній бібліотеці "Україніка"


Видання зберігається у :

2.
ВА593115
Доцяк, Віра Сисоївна.
Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів [Текст] : підруч. для учнів проф.-техн. навч. закладів / В. С. Доцяк [та ін]. - К : Вища школа, 1998. - 520с.: 12 л. іл. - ISBN 5-11-004724-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Стременко, Людмила Олексіївна; Стременко, Інна Володимирівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВС33574
Доцяк, Віра Сисоївна.
Українська кухня [Текст] : підруч. для учнів проф.-техн. закладів освіти / В. С. Доцяк. - 2.вид., перероб. та доп. - Л. : Оріяна-Нова, 1998. - 558 с.: іл. - ISBN 5-8326-0062-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Переглянути документ в електронній бібліотеці "Україніка"


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА663370

Шашлики на всі смаки [Текст] / уклад. В. С. Доцяк. - К. : Вища школа, 2005. - 54 с. - (До щедрого столу). - ISBN 966-642-183-6

Рубрикатор НБУВ:
 Л992 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Доцяк, Віра Сисоївна (уклад.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВС52156
Доцяк, Віра Сисоївна.
Українська кухня [Текст] : для учнів проф.-техн. закл. освіти / В. С. Доцяк. - 3-тє вид. - К. : Ігнатекс-Україна, 2012. - 558, [8] с. : фотогр., рис., табл. - 500 прим. - ISBN 978-966-97049-2-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Переглянути документ в електронній бібліотеці "Україніка"


Видання зберігається у :
Основний фонд
Відділ міжбібліотечного науково-інформаційного сервісу

6.
ВС58666
Доцяк, Віра Сисоївна.
Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів [Текст] : підручник [для проф.-техн. навч. закл.] / В. С. Доцяк. - Київ : Наш час, 2014. - 397, [3] с. : рис. - Бібліогр.: с. [398]. - 40206 прим. - ISBN 978-617-713-09-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд
Відділ обмінно-резервних фондів

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського