Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Доцяк В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. | ВА561614 Доцяк, Віра Сисоївна. Українська кухня [Текст] : технологія приготування страв : Підручник для учнів проф.-техн. училищ з інтегров. навчанням / В. С. Доцяк. - К. : Вища шк., 1995. - 550с., рис., 8 л. іл. - ISBN 5-11-004213-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
| 2. | ВА593115 Доцяк, Віра Сисоївна. Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів [Текст] : підруч. для учнів проф.-техн. навч. закладів / В. С. Доцяк [та ін]. - К : Вища школа, 1998. - 520с.: 12 л. іл. - ISBN 5-11-004724-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Стременко, Людмила Олексіївна; Стременко, Інна Володимирівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВС33574 Доцяк, Віра Сисоївна. Українська кухня [Текст] : підруч. для учнів проф.-техн. закладів освіти / В. С. Доцяк. - 2.вид., перероб. та доп. - Л. : Оріяна-Нова, 1998. - 558 с.: іл. - ISBN 5-8326-0062-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА663370 Шашлики на всі смаки [Текст] / уклад. В. С. Доцяк. - К. : Вища школа, 2005. - 54 с. - (До щедрого столу). - ISBN 966-642-183-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Доцяк, Віра Сисоївна (уклад.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВС52156 Доцяк, Віра Сисоївна. Українська кухня [Текст] : для учнів проф.-техн. закл. освіти / В. С. Доцяк. - 3-тє вид. - К. : Ігнатекс-Україна, 2012. - 558, [8] с. : фотогр., рис., табл. - 500 прим. - ISBN 978-966-97049-2-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд Відділ міжбібліотечного науково-інформаційного сервісу
| 6. | ВС58666 Доцяк, Віра Сисоївна. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів [Текст] : підручник [для проф.-техн. навч. закл.] / В. С. Доцяк. - Київ : Наш час, 2014. - 397, [3] с. : рис. - Бібліогр.: с. [398]. - 40206 прим. - ISBN 978-617-713-09-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд Відділ обмінно-резервних фондів
|
|
|