Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л99 я72<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | ВА593115 Доцяк, Віра Сисоївна. Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів [Текст] : підруч. для учнів проф.-техн. навч. закладів / В. С. Доцяк [та ін]. - К : Вища школа, 1998. - 520с.: 12 л. іл. - ISBN 5-11-004724-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Стременко, Людмила Олексіївна; Стременко, Інна Володимирівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА594834 Старовойт, Лідія Яківна. Кулінарія [Текст] : підручник для учнів проф.-техн. училищ / Л. Я. Старовойт [та ін]. - К. : Генеза, 1999. - 432 с.: іл. - ISBN 966-504-162-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Косовенко, Марія Савеліївна; Смирнова, Жанна Миколаївна
Видання зберігається у :
Основний фонд Чит. зал образотворчих видань (Філія 1)
| 3. | ВА634678 Шумило, Ганна Іванівна. Технологія приготування їжі [Текст] : навч. посіб. для студ. навч. закл. I-II рівнів акредитації / Г. І. Шумило. - К. : Кондор, 2003. - 506 с.: іл. - Бібліогр.: с. 504. - ISBN 966-8251-06-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА645014 Косовенко, Марія Савеліївна. Технологія приготування їжі [Текст] : підручн. для проф.-техн. закл. освіти (спец. 5.091711 - технологія харчування) / М. С. Косовенко [и др.]. - К. : Факт, 2003. - 357с., [32 ] арк. фотоіл.: фотоіл. - Бібліогр.: с. 353-354. - ISBN 966-8408-27-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Смірнова, Жанна Миколаївна; Старовойт, Лідія Яківна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА645013 Антонець, Людмила Іванівна. Лабораторний практикум з предмета "Технологія приготування їжі та організація виробництва" [Текст] : навч. посіб. для проф.-техн. закл. освіти: Фах - кухар, III-IV розряд / Л. І. Антонець [и др.]. - К. : Факт, 2003. - 302с., [32 ] арк. фотоіл.: фотоіл. - Бібліогр.: с. 302. - ISBN 966-8408-29-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Куба, Олена Миколаївна; Старовойт, Лідія Яківна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | СО32199 Мотрунько, В. В. Технологія приготування їжі [Текст] : наоч. посіб. для учнів проф.-техн. навч. закл. : рек. для кухарів 3 розряду / В. В. Мотрунько. - Миколаїв : Миколаїв. обл. друк., 2013. - 199, [30] с. : кольор. іл. - Бібліогр.: с. [226-229]. - 50 прим. - ISBN 978-966-8889-43-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВС58666 Доцяк, Віра Сисоївна. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів [Текст] : підручник [для проф.-техн. навч. закл.] / В. С. Доцяк. - Київ : Наш час, 2014. - 397, [3] с. : рис. - Бібліогр.: с. [398]. - 40206 прим. - ISBN 978-617-713-09-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд Відділ обмінно-резервних фондів
| 8. | С11790/2 Технологія приготування страв [Текст] : наоч. посіб. для учнів проф.-техн. навч. закл. для підгот. кухарів 4 розряду. - Київ : ПрофКнига, 2020-- . Ч. 2 / уклад. В. В. Мотрунько. - 2021. - 1103 с. : кольор. іл. - Бібліогр.: с. 1085-1096. - 16 прим. - ISBN 978-966-97641-9-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Мотрунько, Валентина Валентинівна (уклад.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА849412 Кудря, Оксана В.. Методика вивчення основ кулінарії на уроках трудового навчання [Текст] : [навч.-метод. посіб.] / Оксана Кудря. - Полтава : Астрая, 2020. - 115 с. : фот., табл. - Бібліогр.: с. 91-98. - 300 прим. - ISBN 978-617-7669-82-0Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|