Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л99 я72<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.
ВА593115
Доцяк, Віра Сисоївна.
Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів [Текст] : підруч. для учнів проф.-техн. навч. закладів / В. С. Доцяк [та ін]. - К : Вища школа, 1998. - 520с.: 12 л. іл. - ISBN 5-11-004724-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Стременко, Людмила Олексіївна; Стременко, Інна Володимирівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА594834
Старовойт, Лідія Яківна.
Кулінарія [Текст] : підручник для учнів проф.-техн. училищ / Л. Я. Старовойт [та ін]. - К. : Генеза, 1999. - 432 с.: іл. - ISBN 966-504-162-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Косовенко, Марія Савеліївна; Смирнова, Жанна Миколаївна

Видання зберігається у :
Основний фонд
Чит. зал образотворчих видань (Філія 1)

3.
ВА634678
Шумило, Ганна Іванівна.
Технологія приготування їжі [Текст] : навч. посіб. для студ. навч. закл. I-II рівнів акредитації / Г. І. Шумило. - К. : Кондор, 2003. - 506 с.: іл. - Бібліогр.: с. 504. - ISBN 966-8251-06-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА645014
Косовенко, Марія Савеліївна.
Технологія приготування їжі [Текст] : підручн. для проф.-техн. закл. освіти (спец. 5.091711 - технологія харчування) / М. С. Косовенко [и др.]. - К. : Факт, 2003. - 357с., [32 ] арк. фотоіл.: фотоіл. - Бібліогр.: с. 353-354. - ISBN 966-8408-27-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Смірнова, Жанна Миколаївна; Старовойт, Лідія Яківна

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА645013
Антонець, Людмила Іванівна.
Лабораторний практикум з предмета "Технологія приготування їжі та організація виробництва" [Текст] : навч. посіб. для проф.-техн. закл. освіти: Фах - кухар, III-IV розряд / Л. І. Антонець [и др.]. - К. : Факт, 2003. - 302с., [32 ] арк. фотоіл.: фотоіл. - Бібліогр.: с. 302. - ISBN 966-8408-29-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Куба, Олена Миколаївна; Старовойт, Лідія Яківна

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СО32199
Мотрунько, В. В.
Технологія приготування їжі [Текст] : наоч. посіб. для учнів проф.-техн. навч. закл. : рек. для кухарів 3 розряду / В. В. Мотрунько. - Миколаїв : Миколаїв. обл. друк., 2013. - 199, [30] с. : кольор. іл. - Бібліогр.: с. [226-229]. - 50 прим. - ISBN 978-966-8889-43-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВС58666
Доцяк, Віра Сисоївна.
Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів [Текст] : підручник [для проф.-техн. навч. закл.] / В. С. Доцяк. - Київ : Наш час, 2014. - 397, [3] с. : рис. - Бібліогр.: с. [398]. - 40206 прим. - ISBN 978-617-713-09-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд
Відділ обмінно-резервних фондів

8.
С11790/2
Технологія приготування страв [Текст] : наоч. посіб. для учнів проф.-техн. навч. закл. для підгот. кухарів 4 розряду. - Київ : ПрофКнига, 2020-- .
Ч. 2 / уклад. В. В. Мотрунько. - 2021. - 1103 с. : кольор. іл. - Бібліогр.: с. 1085-1096. - 16 прим. - ISBN 978-966-97641-9-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мотрунько, Валентина Валентинівна (уклад.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА849412
Кудря, Оксана В..
Методика вивчення основ кулінарії на уроках трудового навчання [Текст] : [навч.-метод. посіб.] / Оксана Кудря. - Полтава : Астрая, 2020. - 115 с. : фот., табл. - Бібліогр.: с. 91-98. - 300 прим. - ISBN 978-617-7669-82-0

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського