Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Гурський П$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. | РА361496 Гурський, Петро Васильович. Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Гурський Петро Васильович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА611942 Практикум. Монтаж, ремонт, наладка обладнання харчових виробництв [Текст] : навч.посібник для студ. вищих навчальних закладів 1-4 рівня акредитації / П. В. Гурський [та ін.] ; Харківський держ. технічний ун-т сільського господарства. - Х. : ХДТУСГ, 2001. - 234 с. - ISBN 5-7763-0168-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гурський, Петро Васильович; Перцевий, Федір Всеволодович; Гулий, Іван Степанович; Тіщенко, Леонід Миколайович; Міцкевич, Тадеуш; Харківський державний технічний університет сільського господарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА663307 Богомолов, О. В.. Курсове та дипломне проектування обладнання переробних і харчових підприємств [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. / О. В. Богомолов [и др.]. - Х. : Еспада, 2005. - 429 с.: рис. - Бібліогр.: с. 422-424. - ISBN 5-7763-1289-2. - ISBN 966-7879-78-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гурський, П. В.; Богомолова, В. П.
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ДС112142 Гурський, Петро Васильович. Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Гурський Петро Васильович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 353 арк. - Бібліогр.: арк. 334-353Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА728774 Технології харчової та кулінарної продукції з використанням білків молока [Текст] : монографія / Ф. В. Перцевий [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ , 2010. - 224 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 223-224. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-147-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Перцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Юрченко, Світлана Леонідівна; Полевич, Віталій Вадимович; Савгіра, Юрій Олексійович; Янчева, Марина Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА796869 Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст] : навч. посіб. / [Перцевой Ф. В. та ін. ; за ред. Ф. В. Перцевого] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 169 с. : табл., схеми. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-366-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Перцевой, Федір Всеволодович; Дроменко, Олена Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Янчева, Марина Олександрівна; Камсуліна, Н. В.; Перцевой, Федір Всеволодович (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА804552 Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу [Текст] : монографія / [Обозна М. В. та ін.] ; за ред. П. В. Гурського, Ф. В. Перцевого. - Суми : Університетська книга, 2016. - 158 с. : рис., табл. - Назва обкл. : Технологія сирного продукту, замороженого з концентратом ядра арахісу. - Бібліогр.: с. 140-157. - 300 прим. - ISBN 978-966-680-780-2Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Обозна, Маргарита Василівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович; Гурський, Петро Васильович; Шильман, Лев Залманович; Гурський, Петро Васильович (ред.); Перцевой, Федір Всеволодович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА806520 The technology of chees structured semi-product with the use of gelatin [Text] : the monogr. / [comp. auth.: Mykola Pertsevyi et al.] ; under the editorship of P. Gurskyi, M. Pertsevyi. - Sumy : University book, 2016. - 132 p. : fig., tab. - Назва у вип. дан. : Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням желатину/М. Ф. Перцевий [та ін.]. - Бібліогр.: с. 114-130. - 300 прим. - ISBN 978-966-680-781-9 На тит. арк. помилково ред.: F. PertsevyiРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Pertsevyi, Mykola Fedorovych; Перцевий, Микола Федорович; Gurskyi, Petro Vasylovych; Гурський, Петро Васильович; Ladyka, Volodymyr Ivanovych; Ладика, Володимир Іванович; Obozna, Margarita; Bidyuk, Dmytro; Gurskyi, Petro Vasylovych (ред.); Pertsevyi, Mykola Fedorovych (ред.); Перцевий, Микола Федорович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА860783 Сучасні досягнення харчової науки [Текст] : навч. посіб. для студентів і аспірантів спец. 181 "Харчові технології" / [В. І. Ладика та ін.] ; за заг. ред. Ладики В. І. ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Херсон : Олді-плюс, 2022. - 350 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-581-0Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ладика, В. І.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Гурський, П. В.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Сукманов, В. О.; Демідов, І. М.; Горальчук, А. Б.; Мазуренко, І. К.; Шульга, О. С.; Каратаєва, Є. О.; Мельник, О. Ю.; Крапивницька, І. О.; Чорна, А. І.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Боковець, С. П.; Ладика, В. І. (ред.); Сумський національний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА861204 Методологія наукових досліджень [Текст] : навч. посіб. для студентів і аспірантів спец. 181 "Харчові технології" / [В. І. Ладика та ін.] ; за заг. ред. Ладики В. І. ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2022. - 220 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-580-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ладика, В. І.; Шильман, Л. З.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Гурський, П. В.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Сукманов, В. О.; Демідов, І. М.; Горальчук, А. Б.; Мазуренко, І. К.; Шульга, О. С.; Мельник, О. Ю.; Крапивницька, І. О.; Чорна, А. І.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Боковець, С. П.; Каратаєва, Є. О.; Ладика, В. І. (ред.); Сумський національний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА865737 Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей [Текст] : монографія / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Сум. нац. аграр. ун-т, Держ. біотехнол. ун-т, Нац. ун-т харч. технологій. - Суми ; Харків ; Київ : Діса плюс, 2021. - 129 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-7927-74-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Омельченко, Світлана Борисівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Гурський, Петро Васильович; Сумський національний аграрний університет; Державний біотехнологічний університет; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|