Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (31)Реферативна база даних (82)Наукова періодика України (2)
Пошуковий запит: (<.>M=Харківський державний університет харчування та торгівлі<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 896
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС81997
Мазняк, Захар Олександрович.
Дослідження процесу ультрафільтраційного концентрування сколотин та його апаратурне оформлення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мазняк Захар Олександрович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 207 арк.: рис. - арк. 162-177

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС82316
Безгінова, Любов Іванівна.
Формування оптимальної структури капіталу в підприємствах роздрібної торгівлі [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / Безгінова Любов Іванівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 239 арк.: рис. - арк. 178-191

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС82286
Загорулько, Олексій Євгенович.
Розробка процесу та удосконалення обладнання для виробництва фруктових паст з використанням дикоплодної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Загорулько Олексій Євгенович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 248 арк.: рис., табл. - арк. 137-150

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС93662
Тупчій, Юрій Іванович.
Оцінка конкурентоспроможності підприємств роздрібної торгівлі [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / Тупчій Юрій Іванович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 264 арк.: рис., табл. - арк. 183-197

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС94086
Золотухіна, Інна Василівна.
Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Золотухіна Інна Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 303 арк.: рис. - арк. 173-194

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
 664.87 
 641.85 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС94440
   Кривошей, Вікторія Вікторівна.
Економічний механізм підвищення продуктивності праці в підприємствах харчування [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / Кривошей Вікторія Вікторівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 178 арк.+ дод. - арк. 168-177

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС88920
Васильєва, Олена Олександрівна.
Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Васильєва Олена Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 273 арк.: рис. - арк. 182-206

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС89985
Гавриш, Тетяна Володимирівна.
Удосконалення технології хліба зі слабкого пшеничного борошна [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Гавриш Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 165 арк.: рис. + дод. - арк. 140-155

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС90591
Непочатих, Тетяна Анатоліївна.
Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Непочатих Тетяна Анатоліївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 220 арк.: рис., табл. - арк. 151-172

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС92224
Тупчій, Валентина Анатоліївна.
Управління запасами сировини та товарів в підприємствах ресторанного господарства [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / Тупчій Валентина Анатоліївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 240 арк. - арк. 161-173

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС92148
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 320 арк. - арк. 165-190

Рубрикатор НБУВ:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС92554
Жегус, Олена Валентинівна.
Формування маркетингово-орієнтованої цінової політики в підприємствах роздрібної торгівлі [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / Жегус Олена Валентинівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 252 арк. - арк. 199-212

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС92591
Чирва, Юлія Євгенівна.
Діагностика фінансової кризи підприємств роздрібної торгівлі [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / Чирва Юлія Євгенівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 253 арк. - арк. 192-207

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС92767
Чумак, Оксана Володимирівна.
Облік та аналіз собівартості продукції в підприємствах ресторанного господарства [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / Чумак Оксана Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 229 арк.: табл. - арк. 169-181

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС101693
Трощий, Тетяна Володимирівна.
Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Трощий Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 373 арк. - арк. 174-193

Рубрикатор НБУВ:
 Л971 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС101890
Аксьонова, Олена Федорівна.
Удосконалення процесів виробництва безалкогольних напоїв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Аксьонова Олена Федорівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 211 арк. - арк. 161-179

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС102194
Гринченко, Наталя Геннадіївна.
Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Гринченко Наталя Геннадіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 325 арк. - арк. 172-188

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС104342
Крамаренко, Дмитро Павлович.
Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крамаренко Дмитро Павлович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 332 арк. - арк. 206-233

Рубрикатор НБУВ:
 Л959 
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС105969
Подворчан, Дмитро Євгенійович.
Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Подворчан Дмитро Євгенійович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 183 арк. + дод. (без паг.). - арк. 164-183

Рубрикатор НБУВ:
 Л929 
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ДС106925
Серік, Максим Леонідович.
Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Серік Максим Леонідович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 340 арк. - арк. 177-199

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського