Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (18)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС41301
Григоренко, Сергей Николаевич.
Гигиеническая оценка новых микробных полисахаридов [Текст] : дис...канд.мед.наук:14.00.07 / Григоренко Сергей Николаевич ; Республиканский научный гигиенический центр, НИИ гигиены питания. - К., 1993. - 189 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Республиканский научный гигиенический центр; НИИ гигиены питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС48941
Крамаренко, Раиса Николаевна.
Исследование контаминирующей микрофлоры на расстройке тестовых заготовок и разработка способов ее ингибирования [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.19 / Крамаренко Раиса Николаевна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1995. - 142 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА365669
Мельниченко, Тетяна Іванівна.
Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. біол. наук: 14.02.01 / Мельниченко Тетяна Іванівна ; Державна установа "Інститут гігієни та медичної екології ім. О.М.Марзєєва АМН України". - К., 2009. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Державна установа "Інститут гігієни та медичної екології імені О. М. Марзєєва АМН України" (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
АО258201
Белоус, В. М..
Чай: История, бизнес, здоровье [Текст] / В. М. Белоус, В. П. Железный. - О. : ОКФА, 1995. - 68 с. - ISBN 5-7707-8308-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Железный, В. П.

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА575004

Технология желейной продукции перерабатывающей отрасли с модифицирующими добавками [Текст] / Ф. В. Перцевой [и др.]. - Х. : [б.в.], 1996. - 193 с. - ISBN 5-7707-3045-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Перцевой, Федор Всеволодович; Савгира, Юрий Алексеевич; Кузнецов, Виктор Александрович; Гарнцарек, Барбара Чеславовна; Гулый, Иван Степанович

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА610313

Охрана труда в ликеро-водочном и пиво-безалкогольном производствах [Текст] : сборник док. / сост. А. Ю. Духанин, В. Ю. Тулупов. - М. : НПК "Апрохим", 2000. - 377 с. - (Отраслевые сборники документов по охране труда). - ISBN 5-89075-063-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  
  


Дод. точки доступу:
Духанин, А. Ю. (сост.); Тулупов, В. Ю. (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА645516

Правила техники безопасности и производственной санитарии в пищеконцентратной и овощесушильной промышленности. НАОП 1.8.10-1.17-72 [Текст] / отв. ред. А. С. Шмуклер, А. М. Чивирев. - Репр. изд. - Х. : Форт, 2003. - 92 с. - (Информационно-справочная литература по охране труда). - ISBN 966-7097-84-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шмуклер, А. С. (отв. ред.); Чивирев, А. М. (отв. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВС43098

Эффективное внедрение НАССР [Текст] : учимся на опыте других / пер. с англ. В. Широков ; ред. Т. Мейес, С. Мортимор. - СПб. : Профессия, 2005. - 285 с.: рис., табл. - Библиогр.: в конце разд. - ISBN 5-93913-092-5. - ISBN 1-85573-504-0 (англ.)

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-7 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мейес, Тони (ред.); Мортимор, Сара (ред.); Широков, В. (пер. с англ.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СО27242

Європейські вимоги до м'ясопереробних підприємств [Текст] : довідник / авт.-упоряд. В. С. Тимошенко [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм-стандарт, 2005. - 122 с. - (Серія "Європейській вибір України"). - Бібліогр.: с. 119-120. - ISBN 966-7961-56-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Іванов, Володимир Леонтійович (заг. ред.); Тимошенко, Валерій Сергійович (авт.-упоряд.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС111021
Мельниченко, Тетяна Іванівна.
Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості [Текст] : дис. ... канд. біол. наук : 14.02.01 / Мельниченко Тетяна Іванівна ; Нац. мед. акад. післядиплом. освіти ім. П. Л. Шупика. - К., 2008. - 240 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 161-187.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА728473

Санітарія і гігієна на підприємствах з виробництва та переробки молока й молочних продуктів [Текст] : навч. посібник / М. В. Чорний, Н. М. Наливайська, В. А. Пасічник, Т. М. Рижкова. - Х. : Гриф, 2010. - 284 с. : рис. - Бібліогр.: с. 270-283. - 300 прим. - ISBN 978-966-8820-06-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Чорний, Микола Васильович; Наливайська, Наталя Миколаївна; Пасічник, В'ячеслав Анатолійович; Рижкова, Таїсія Миколаївна

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА389818
Кроитору, Кэтэлина.
Физиолого-гигиеническая оценка обучения детей на уроках информатики [Text] : автореф. дис. ... д-ра мед. наук : 14.00.07 / Кроитору Кэтэлина. - Кишинев, 2012. - 29 с. : рис. - Текст молд.
Опис склад. за перекладом.

Рубрикатор НБУВ:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВС55190

Система аналізу ризиків і критичних точок ХАССП [Текст] : рек. для молокоз-дів зі зразками прогр. ХАССП для молоч. продуктів / Міжнар. асоц. виробників молоч. продукції. - [Б. м.] : IDFA, 2009. - 303 с. : табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Міжнародна асоціація виробників молочної продукції

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ6792
ДСТУ-Н CAC/RCP 23:2012

Продукти харчові консервовані низькокислотні та низькопідкислені. Настанови щодо гігієнічної практики (CAC/RCP 23-1979, Rev.2-1993, IDT) [Текст]. - Чинний від 2013-05-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 70 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ6915
ДСТУ-Н CAC/RCP 1:2012

Продукти харчові. Настанови щодо загальних принципів гігієни (CAC/RCP 1-1969, REV.4-2003, IDT) [Текст]. - Чинний від 2013-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - V, 26 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА800205
   Бочарова, Оксана Володимирівна.
Управління безпечністю товарів [Текст] : підручник / О. В. Бочарова ; Одес. нац. екон. ун-т. - Одеса : Атлант, 2014. - 376 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-617-7253-00-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Одеський національний економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВА807459

Вимоги санітарії і гігієни праці при переробці м'яса і м'ясних продуктів [Текст] : [навч. посіб.] / Бутко Д. А. [та ін.]. - Мелітополь : Вид. будинок Мелітоп. міськ. друк., 2016. - 239 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 214. - 300 прим. - ISBN 978-966-197-447-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бутко, Дмитро Антонович; Скляр, Олександр Григорович; Рогач, Юрій Петрович; Циб, Віктор Григорович; Головін, Сергій Володимирович; Бутко, Василь Дмитрович

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА807583
Якубчак, О. М.
Гігієна м'яса (концепція аналізу ризиків в критичних точках управління) [Текст] : [навч. посіб.] / [О. М. Якубчак, Т. В. Таран]. - Київ : Компринт, 2016. - 139 с. : табл. - (Навчальні посібники для ВНЗ. Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза). - Бібліогр.: с. 138-139. - 100 прим. - ISBN 978-966-929-340-4
Авт. зазнач. на звороті тит. арк.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Таран, Т. В.

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ8697
ДСТУ-H CAC/GL-30:2016 (CAC/GL:1999, IDT)

Продукти харчові. Мікробіологічний ризик. Принципи та настанови щодо проведення оцінювання [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - IV, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ9375
ДСТУ EN 13954:2016 (EN 13954:2005 + A1:2010, IDT)

Устатковання для харчової промисловості. Машини для нарізання хліба. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 13954:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 32 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 31.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського