Пошуковий запит: (<.>U=Л910.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС47289 Широкий, Д.А.. Гигротермические свойства сушеной плодоовощной продукции [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.14.05 / Широкий Д.А. ; Одесская академия холода. - О., 1994. - 221 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская академия холода
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС55438 Лупашко, Андрей Спиридонович. Интенсификация процесса сушки сельскохозяйственного сырья медико- биологической направленности с применением токов высокой частоты [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Лупашко Андрей Спиридонович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 381 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС104246 Бахмутян, Наталья Витальевна. Интенсификация процесса сушки фруктово-ягодного сырья во взвешенном слое [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бахмутян Наталья Витальевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 173 л. - Библиогр.: л. 124-133Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС106971 Пак, Андрій Олегович. Розробка процесу сушіння плодово-ягідної сировини змішаним тепловідводом зі штучним пороутворенням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Пак Андрій Олегович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 168 арк.+ дод. - арк. 154-168Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС62220 Романова, Зоряна Миколаївна. Розробка технології високодисперсних порошків з рослинної сировини для безалкогольних та лікеро- горілчаних напоїв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Романова Зоряна Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 190 л.+ 325л. дод. - л. 176-190 Дві кн. одиниціРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС64618 Цуркан, Николай Михайлович. Разработка рациональных режимов производства сушеного быстровосстанавливаемого картофеля [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Цуркан Николай Михайлович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2000. - 211 л. - л. 180-193Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС69599 Лоенко, Василий Васильевич. СВЧ-сушка моркови и растительного сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.20.02 / Лоенко Василий Васильевич ; Российская академия сельскохозяйственных наук (РАСХН), Всероссийский НИИ электрификации сельского хозяйства (ВИЭСХ). - М., 1999. - 197 л.: рис. - Библиогр.: л. 148-158Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Всероссийский НИИ электрификации сельского хозяйства (ВИЭСХ); Российская академия сельскохозяйственных наук (РАСХН); Всероссийский НИИ электрификации сельского хозяйства (ВИЭСХ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА285414 Потапов, Володимир Олексійович. Раціональні режими сушіння овочів змішанним теплопідводом [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук: 05.18.12 / Потапов Володимир Олексійович ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеський технологічний інститут харчової промисловості імені М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА360154 Северин, Олексій Анатолійович. Розробка процесу та апаратурного оснащення комбінованого геліосушіння плодової сировини з автономним енергопостачанням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Северин Олексій Анатолійович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА293197 Лупашко, Андрей Спиридонович. Интенсификация процесса сушки сельскохозяйственного сырья медико- биологической направленности с применением токов высокой частоты [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Лупашко Андрей Спиридонович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 45 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА306041 Романова, Зоряна Миколаївна. Розробка технології високодисперсних порошків з рослинної сировини для безалкогольних та лікеро- горілчаних напоїв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Романова Зоряна Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА309248 Цуркан, Микола Михайлович. Розробка раціональних режимів виробництва сушеної швидковідновлюваної картоплі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Цуркан Микола Михайлович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА353327 Бахмутян, Наталя Віталіївна. Інтенсифікація процесу сушіння фруктово-ягідної сировини в завислому шарі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бахмутян Наталя Віталіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА356384 Пак, Андрій Олегович. Розробка процесу сушіння плодово-ягідної сировини змішаним тепловідводом зі штучним пороутворенням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Пак Андрій Олегович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ВА634988 Технологія сушіння плодів та овочів [Текст] : конспект лекцій для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. С. Бессараб, В. В. Шутюк. - К. : НУХТ, 2002. - 83 с.: рис. - Бібліогр.: с.83.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бессараб, Олександр Семенович (уклад.); Шутюк, Віталій Володимирович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ВА645516 Правила техники безопасности и производственной санитарии в пищеконцентратной и овощесушильной промышленности. НАОП 1.8.10-1.17-72 [Текст] / отв. ред. А. С. Шмуклер, А. М. Чивирев. - Репр. изд. - Х. : Форт, 2003. - 92 с. - (Информационно-справочная литература по охране труда). - ISBN 966-7097-84-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шмуклер, А. С. (отв. ред.); Чивирев, А. М. (отв. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ВА687784 Снєжкін, Юрій Федорович. Тепломасообмінні процеси під час одержання каротиновмісних порошків [Текст] / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К. : Академперіодика, 2007. - 162 c. - Бібліогр.: с. 155-159. - ISBN 978-966-360-076-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Петрова, Жанна Олександрівна; Національна академія наук УкраїниІнститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ВА659765 Снежкин, Юрий Федорович. Энергосберегающие теплотехнологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов [Текст] / Ю. Ф. Снежкин [и др.] ; НАН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К. : Наукова думка, 2004. - 228 с.: рис. - (Проект "Наукова книга"). - Библиогр.: с. 215-225. - ISBN 966-00-0158-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Боряк, Лариса Антоновна; Хавин, Александр Александрович; Национальная академия наук Украины; Институт технической теплофизики (Киев)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА375926 Бочарова, Оксана Володимирівна. Наукове обґрунтування методології формування та контролю якості дисперсних систем продуктів перероблення плодів та овочів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Бочарова Оксана Володимирівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 38 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА379502 Турчина, Тетяна Яківна. Інтенсифікація тепловологопереносу при розпилювальному сушінні термопластичних матеріалів з рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Турчина Тетяна Яківна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2011. - 26 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |