Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.1 я73$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
1. | ВА587740 Циганенко, О. І.. Основи загальної, екологічної та харчової токсикології [Текст] / О. І. Циганенко [та ін] ; Український НДІ харчування. - К. : Чорнобильінтерінформ, 1998. - 172 с. - ISBN 5-7707-9216-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Матасар, І. Т.; Торбін, В. Ф.; Український НДІ харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| 2. | ВА592894 Пономарьов, Петро Хомович. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : навч. посіб. / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. - К. : Лібра, 1999. - 271 с. - ISBN 966-7035-31-ХРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сирохман, Іван Васильович
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд Основний фонд
| 3. | Р99979 Екологія продуктів харчового та лікувального призначення [Текст] : метод. вказ. до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.070800 "Екологія та охорона навколишнього середовища" (спеціалізація "Екологія харчової промисловості) денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. В. Левандовський [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 29 с. - Бібліогр.: с. 26Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Левандовський, Леонід Вікторович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | Р100564 Проблеми безпеки харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. О. Буша. - К. : НУХТ, 2003. - 10 с. - Бібліогр.: с. 10Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Буша, Олексій Олексійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА647135 Рудавська, Ганна Богданівна. Санітарно-гігієнічна експертиза товарів [Текст] : підручник / Г. Б. Рудавська, Л. І. Демкевич ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 410 с. - Бібліогр.: с. 363-369. - ISBN 966-629-074-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Демкевич, Лідія Іллівна; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | СО25702 Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування [Текст] : опорний конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування" / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. М. І. Пересічний [та ін.]. - К. : КНТЕУ, 2003. - 131 с. - Бібліогр.: с. 130Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, Михайло Іванович (уклад.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | Р101494 Дроков, Віссаріон Григорович. Нешкідливість харчових продуктів та методи її контролю [Текст] : конспект лекцій з дисципліни "Методи контролю харчових продуктів та сировини на нешкідливість" для студ. V курсу спец. 7.091701 "Технологія зберігання і переробки зерна" та 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" ден. та заоч. форм навч. / В. Г. Дроков ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2004. - 24 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 23-24Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | Р102528 Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. В. Кочубей [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 15 с.: табл. - Бібліогр.: с. 15Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кочубей, Оксана Валер'янівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | Р109776 Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. і лаб. робіт для студ. спец. 7.091701, 7.091702, 7.091704 та 7.091706 напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Г. Дроков, В. Д. Ганчук. - К. : НУХТ, 2006. - 15 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дроков, Віссаріон Григорович (уклад.); Ганчук, Вікторія Дмитрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА667716 Запольський, Анатолій Кирилович. Екологізація харчових виробництв [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / А. К. Запольський, А. І. Українець. - К. : Вища школа, 2005. - 423 с. - Бібліогр.: в кінці розд. - ISBN 966-642-294-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Українець, Анатолій Іванович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | Р105920 Батутіна, А. П.. Спецкурс з експертизи товарів (санітарно-епідеміологічна, ветеринарно-санітарна) [Текст] : завдання та метод. вказівки до індивідуальної контрольної роботи для студ. ф-ту заоч. освіти спец. 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" / А. П. Батутіна [и др.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2005. - 40 с. Авт. зазнач. на звор. тит. арк.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ємченко, І. В.; Троякова, А. О.; Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | В351643/Ч. 1 Санітарно-епідеміологічна та ветеринарно-санітарна експертиза [Текст] : навч.-метод. посіб. для самост. роботи та підгот. до викон. лаб.-практ. занять студ. товарозн.-комерц. ф-ту всіх форм навч. спец. 7.050303 і 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львів. комерц. акад., 2007 . Ч. 1 / А. П. Батутіна [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2007. - 201 с. - Бібліогр.: с. 17-23. - ISBN 966-8561-65-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Батутіна, Альбіна Петрівна; Ємченко, Ірина Володимирівна; Троякова, Анна Олександрівна; Сімонов, Роман Петрович; Гавриляк, Мирослава Ярославівна; Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ВА731900 Рудавська, Ганна Богданівна. Мікробіологія [Текст] : навч. посіб. / Г. Б. Рудавська, Б. О. Голуб, В. І. Мандрика ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2010. - 295 с. : табл. - Бібліогр.: с. 289-295. - 500 прим. - ISBN 978-966-629-451-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Голуб, Богдан Олексадрович; Мадрика, Валентина Іванівна; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ВС61575 Гудзь, Степан Петрович. Санітарна мікробіологія [Текст] : підручник / С. П. Гудзь, С. О. Гнатуш, Г. І. Звір ; Львів. нац. ун-т ім. Івана Франка. - Львів : ЛНУ ім. Івана Франка, 2016. - 347 с. : рис., табл. - (Серія "Біологічні Студії"). - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-10-0250-0. - ISBN 978-966-613-752-7 (серія)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гнатуш, Світлана Олексіївна; Звір, Галина Іванівна; Львівський національний університет імені Івана Франка
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА824480 Лозова, Тетяна Михайлівна. Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі [Текст] : підручник / Лозова Т. М., Сирохман І. В. - Львів : Растр-7, 2018. - 398 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 396-398. - 300 прим. - ISBN 978-617-7497-78-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сирохман, Іван Васильович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ВА867929 Якубчак, О. М. Аналіз мікробіологічних небезпечних факторів у харчовому ланцюзі [Текст] : навч. посіб. для [студентів] ВНЗ [III-IV рівня акредитації підгот. здобувачів ступеня вищ. освіти "магістр" спец. 212] Ветеринарна гігієна. Санітарія і експертиза / [О. М. Якубчак, М. А. Галабурда]. - Київ : Юстон, 2018. - 148 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 139-146. - 100 прим. Авт. зазнач. у вих. відом.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Галабурда, М. А.
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|