Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.1 я73$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.
ВА587740
Циганенко, О. І..
Основи загальної, екологічної та харчової токсикології [Текст] / О. І. Циганенко [та ін] ; Український НДІ харчування. - К. : Чорнобильінтерінформ, 1998. - 172 с. - ISBN 5-7707-9216-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Матасар, І. Т.; Торбін, В. Ф.; Український НДІ харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

2.
ВА592894
Пономарьов, Петро Хомович.
Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : навч. посіб. / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. - К. : Лібра, 1999. - 271 с. - ISBN 966-7035-31-Х

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сирохман, Іван Васильович

Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
Основний фонд

3.
Р99979

Екологія продуктів харчового та лікувального призначення [Текст] : метод. вказ. до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.070800 "Екологія та охорона навколишнього середовища" (спеціалізація "Екологія харчової промисловості) денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. В. Левандовський [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 29 с. - Бібліогр.: с. 26

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Левандовський, Леонід Вікторович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р100564

Проблеми безпеки харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. О. Буша. - К. : НУХТ, 2003. - 10 с. - Бібліогр.: с. 10

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Буша, Олексій Олексійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА647135
Рудавська, Ганна Богданівна.
Санітарно-гігієнічна експертиза товарів [Текст] : підручник / Г. Б. Рудавська, Л. І. Демкевич ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 410 с. - Бібліогр.: с. 363-369. - ISBN 966-629-074-X

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Демкевич, Лідія Іллівна; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СО25702

Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування [Текст] : опорний конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування" / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. М. І. Пересічний [та ін.]. - К. : КНТЕУ, 2003. - 131 с. - Бібліогр.: с. 130

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пересічний, Михайло Іванович (уклад.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
Р101494
Дроков, Віссаріон Григорович.
Нешкідливість харчових продуктів та методи її контролю [Текст] : конспект лекцій з дисципліни "Методи контролю харчових продуктів та сировини на нешкідливість" для студ. V курсу спец. 7.091701 "Технологія зберігання і переробки зерна" та 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" ден. та заоч. форм навч. / В. Г. Дроков ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2004. - 24 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 23-24

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
Р102528

Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. В. Кочубей [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 15 с.: табл. - Бібліогр.: с. 15

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кочубей, Оксана Валер'янівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
Р109776

Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. і лаб. робіт для студ. спец. 7.091701, 7.091702, 7.091704 та 7.091706 напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Г. Дроков, В. Д. Ганчук. - К. : НУХТ, 2006. - 15 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дроков, Віссаріон Григорович (уклад.); Ганчук, Вікторія Дмитрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА667716
Запольський, Анатолій Кирилович.
Екологізація харчових виробництв [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / А. К. Запольський, А. І. Українець. - К. : Вища школа, 2005. - 423 с. - Бібліогр.: в кінці розд. - ISBN 966-642-294-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Українець, Анатолій Іванович

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
Р105920
Батутіна, А. П..
Спецкурс з експертизи товарів (санітарно-епідеміологічна, ветеринарно-санітарна) [Текст] : завдання та метод. вказівки до індивідуальної контрольної роботи для студ. ф-ту заоч. освіти спец. 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" / А. П. Батутіна [и др.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2005. - 40 с.
Авт. зазнач. на звор. тит. арк.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ємченко, І. В.; Троякова, А. О.; Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
В351643/Ч. 1
Санітарно-епідеміологічна та ветеринарно-санітарна експертиза [Текст] : навч.-метод. посіб. для самост. роботи та підгот. до викон. лаб.-практ. занять студ. товарозн.-комерц. ф-ту всіх форм навч. спец. 7.050303 і 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львів. комерц. акад., 2007 .
Ч. 1 / А. П. Батутіна [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2007. - 201 с. - Бібліогр.: с. 17-23. - ISBN 966-8561-65-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Батутіна, Альбіна Петрівна; Ємченко, Ірина Володимирівна; Троякова, Анна Олександрівна; Сімонов, Роман Петрович; Гавриляк, Мирослава Ярославівна; Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА731900
Рудавська, Ганна Богданівна.
Мікробіологія [Текст] : навч. посіб. / Г. Б. Рудавська, Б. О. Голуб, В. І. Мандрика ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2010. - 295 с. : табл. - Бібліогр.: с. 289-295. - 500 прим. - ISBN 978-966-629-451-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Голуб, Богдан Олексадрович; Мадрика, Валентина Іванівна; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВС61575
Гудзь, Степан Петрович.
Санітарна мікробіологія [Текст] : підручник / С. П. Гудзь, С. О. Гнатуш, Г. І. Звір ; Львів. нац. ун-т ім. Івана Франка. - Львів : ЛНУ ім. Івана Франка, 2016. - 347 с. : рис., табл. - (Серія "Біологічні Студії"). - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-10-0250-0. - ISBN 978-966-613-752-7 (серія)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гнатуш, Світлана Олексіївна; Звір, Галина Іванівна; Львівський національний університет імені Івана Франка

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА824480
   Лозова, Тетяна Михайлівна.
Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі [Текст] : підручник / Лозова Т. М., Сирохман І. В. - Львів : Растр-7, 2018. - 398 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 396-398. - 300 прим. - ISBN 978-617-7497-78-2

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сирохман, Іван Васильович

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА867929
Якубчак, О. М.
Аналіз мікробіологічних небезпечних факторів у харчовому ланцюзі [Текст] : навч. посіб. для [студентів] ВНЗ [III-IV рівня акредитації підгот. здобувачів ступеня вищ. освіти "магістр" спец. 212] Ветеринарна гігієна. Санітарія і експертиза / [О. М. Якубчак, М. А. Галабурда]. - Київ : Юстон, 2018. - 148 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 139-146. - 100 прим.
Авт. зазнач. у вих. відом.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Галабурда, М. А.

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського