Пошуковий запит: (<.>U=Л958$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 100
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС44775 Карпунина, Лариса Ивановна. Технология кулинарных изделий на основе молочного белка [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Карпунина Лариса Ивановна ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1994. - 150 л.,прил. - л.:138-151Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС53614 Савченко, Александр Аркадьевич. Исследование процессов гидродинамики, оптимизация режимов работы и конструкций сыроизготовителей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Савченко Александр Аркадьевич ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1997. - 249 c.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Технологический институт молока и мяса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС83517 Шульга, Наталія Михайлівна. Розроблення технології твердих сичужних сирів з використанням бактеріальних препаратів прямого внесення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Н.М.Шульга ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 169 арк.: рис. - арк. 131-144Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС86735 Метельська, Наталія Станіславівна. Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Метельська Наталія Станіславівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 224 арк. - арк. 166-181Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС94205 Труфкати, Людмила Викторовна. Разработка биотехнологии комбинированных молочно-растительных продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Труфкати Людмила Викторовна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 270 л.: рис. - Библиогр.: л. 160-186Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС88058 Бовкун, Алла Александровна. Исследование физико-химических процессов плавления и разработка технологии пастообразных плавленых сыров с использованием творога [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бовкун Алла Александровна ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 2004. - 130 л.: рис. - Библиогр.: л. 107-122Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Технологический институт молока и мяса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС91134 Сливка, Наталія Богданівна. Вплив окремих мікроелементів на визрівання та якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сливка Наталія Богданівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2005. - 200 арк. - арк. 126-150Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС101383 Турчин, Ірина Миронівна. Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Турчин Ірина Миронівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - К., 2007. - 166 арк.: іл. - арк. 122-139Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС60482 Никитина, Ольга Александровна. Регуляция активности экзопротеиназ молокосвертывающего действия штаммов Hirschioporus laricinus (Karst.) Ryv. [Текст] : дис... канд. биол. наук: 03.00.04 / Никитина Ольга Александровна ; Донецкий гос. ун-т. - Донецк, 1999. - 174 л.+ дод. - л. 153-174Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий государственный университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС64770 Туринский, Василий Михайлович. Технология машинного доения и переработки овечьего молока [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 06.02.04 / Туринский Василий Михайлович ; Всероссийский НИИ овцеводства и козоводства. - Аскания-Нова, 1992. - 144 л. - л. 131-144Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Всероссийский НИИ овцеводства и козоводства
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС71583 Орлюк, Юрій Тимофійович. Теплофізичні характеристики сирного зерна та розробка нової конструкції сировиготовлювача [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Орлюк Юрій Тимофійович ; Технологічний ін-т молока та м'яса УААН. - К., 2001. - 177 арк. - арк.118-130Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Технологічний інститут молока та м'яса УААН
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС96548 Михайлицька, Ольга Романівна. Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Михайлицька Ольга Романівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2005. - 239 арк.: рис. - арк. 148-172Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС99154 Боднарчук, Оксана Василівна. Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Боднарчук Оксана Василівна ; Технологічний ін-т молока та м'яса УААН. - К., 2006. - 178 арк.: рис., табл. - арк. 135-156Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Технологічний інститут молока та м'яса УААН
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА296195 Савченко, Олександр Аркадійович. Дослідження процесів гідродинаміки, оптимізація режимів роботи та конструкції сировиготовлювачів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Савченко Олександр Аркадійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 26 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА334680 Метельська, Наталія Станіславівна. Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Метельська Наталія Станіславівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА336645 Сливка, Наталія Богданівна. Вплив окремих мікроелементів на визрівання та якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сливка Наталія Богданівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА339964 Караханян, Марина Георгиевна. Влияние белковых наполнителей вторичного сырья на биотехнологические процессы и качество плавленых сыров [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Караханян Марина Георгиевна ; Армянская сельскохозяйственная академия. - Ереван, 2005. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Армянская сельскохозяйственная академия
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА341323 Михайлицька, Ольга Романівна. Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Михайлицька Ольга Романівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА346984 Труфкаті, Людмила Вікторівна. Розробка біотехнології комбінованих молочно-рослинних продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Труфкаті Людмила Вікторівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА347676 Боднарчук, Оксана Василівна. Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Боднарчук Оксана Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |