Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (61)Автореферати дисертацій (10)Реферативна база даних (100)
Пошуковий запит: (<.>U=Л958$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 100
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС44775
Карпунина, Лариса Ивановна.
Технология кулинарных изделий на основе молочного белка [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Карпунина Лариса Ивановна ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1994. - 150 л.,прил. - л.:138-151

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС53614
Савченко, Александр Аркадьевич.
Исследование процессов гидродинамики, оптимизация режимов работы и конструкций сыроизготовителей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Савченко Александр Аркадьевич ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1997. - 249 c.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Технологический институт молока и мяса

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС83517
Шульга, Наталія Михайлівна.
Розроблення технології твердих сичужних сирів з використанням бактеріальних препаратів прямого внесення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Н.М.Шульга ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 169 арк.: рис. - арк. 131-144

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС86735
Метельська, Наталія Станіславівна.
Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Метельська Наталія Станіславівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 224 арк. - арк. 166-181

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС94205
Труфкати, Людмила Викторовна.
Разработка биотехнологии комбинированных молочно-растительных продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Труфкати Людмила Викторовна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 270 л.: рис. - Библиогр.: л. 160-186

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС88058
Бовкун, Алла Александровна.
Исследование физико-химических процессов плавления и разработка технологии пастообразных плавленых сыров с использованием творога [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бовкун Алла Александровна ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 2004. - 130 л.: рис. - Библиогр.: л. 107-122

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Технологический институт молока и мяса

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС91134
Сливка, Наталія Богданівна.
Вплив окремих мікроелементів на визрівання та якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сливка Наталія Богданівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2005. - 200 арк. - арк. 126-150

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС101383
Турчин, Ірина Миронівна.
Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Турчин Ірина Миронівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - К., 2007. - 166 арк.: іл. - арк. 122-139

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС60482
Никитина, Ольга Александровна.
Регуляция активности экзопротеиназ молокосвертывающего действия штаммов Hirschioporus laricinus (Karst.) Ryv. [Текст] : дис... канд. биол. наук: 03.00.04 / Никитина Ольга Александровна ; Донецкий гос. ун-т. - Донецк, 1999. - 174 л.+ дод. - л. 153-174

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий государственный университет

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС64770
Туринский, Василий Михайлович.
Технология машинного доения и переработки овечьего молока [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 06.02.04 / Туринский Василий Михайлович ; Всероссийский НИИ овцеводства и козоводства. - Аскания-Нова, 1992. - 144 л. - л. 131-144

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Всероссийский НИИ овцеводства и козоводства

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС71583
Орлюк, Юрій Тимофійович.
Теплофізичні характеристики сирного зерна та розробка нової конструкції сировиготовлювача [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Орлюк Юрій Тимофійович ; Технологічний ін-т молока та м'яса УААН. - К., 2001. - 177 арк. - арк.118-130

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Технологічний інститут молока та м'яса УААН

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС96548
Михайлицька, Ольга Романівна.
Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Михайлицька Ольга Романівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2005. - 239 арк.: рис. - арк. 148-172

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС99154
Боднарчук, Оксана Василівна.
Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Боднарчук Оксана Василівна ; Технологічний ін-т молока та м'яса УААН. - К., 2006. - 178 арк.: рис., табл. - арк. 135-156

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Технологічний інститут молока та м'яса УААН

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА296195
Савченко, Олександр Аркадійович.
Дослідження процесів гідродинаміки, оптимізація режимів роботи та конструкції сировиготовлювачів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Савченко Олександр Аркадійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 26 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА334680
Метельська, Наталія Станіславівна.
Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Метельська Наталія Станіславівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА336645
Сливка, Наталія Богданівна.
Вплив окремих мікроелементів на визрівання та якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сливка Наталія Богданівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА339964
Караханян, Марина Георгиевна.
Влияние белковых наполнителей вторичного сырья на биотехнологические процессы и качество плавленых сыров [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Караханян Марина Георгиевна ; Армянская сельскохозяйственная академия. - Ереван, 2005. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Армянская сельскохозяйственная академия

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА341323
Михайлицька, Ольга Романівна.
Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Михайлицька Ольга Романівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА346984
Труфкаті, Людмила Вікторівна.
Розробка біотехнології комбінованих молочно-рослинних продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Труфкаті Людмила Вікторівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА347676
Боднарчук, Оксана Василівна.
Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Боднарчук Оксана Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського