Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (14)Реферативна база даних (139)
Пошуковий запит: (<.>U=Л910$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 101
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС47289
Широкий, Д.А..
Гигротермические свойства сушеной плодоовощной продукции [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.14.05 / Широкий Д.А. ; Одесская академия холода. - О., 1994. - 221 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская академия холода

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС51205
Баранова, Наталья Валентиновна.
Разработка технологии производства плодово- ягодных смесей из замороженного сырья [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 06.00.29 / Баранова Наталья Валентиновна ; Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1996. - 160 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС54328
Орлова, Наталия Язеповна.
Товароведные аспекты формирования качества замороженных плодов, ягод и овощей [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Орлова Наталия Язеповна ; Киевский гос. торгово-экономический ун-т. - К., 1996. - 346 с.+ прил.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Киевский государственный торгово-экономический университет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС55438
Лупашко, Андрей Спиридонович.
Интенсификация процесса сушки сельскохозяйственного сырья медико- биологической направленности с применением токов высокой частоты [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Лупашко Андрей Спиридонович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 381 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС52224
Кепин, Николай Иванович.
Научное обоснование увеличения эффективности работы протирочных машин [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Кепин Николай Иванович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 152 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС104246
Бахмутян, Наталья Витальевна.
Интенсификация процесса сушки фруктово-ягодного сырья во взвешенном слое [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бахмутян Наталья Витальевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 173 л. - Библиогр.: л. 124-133

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС106971
Пак, Андрій Олегович.
Розробка процесу сушіння плодово-ягідної сировини змішаним тепловідводом зі штучним пороутворенням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Пак Андрій Олегович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 168 арк.+ дод. - арк. 154-168

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС41556
Хаддад Бассам Махфуд
Разработка технологии низкометоксилированного пектина для получения консервированных желеобразных продуктов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова ; Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова. - О., 1993. - 126 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС54544
Парфенова, Наталья Алексеевна.
Подбор сортов сливы для длительного хранения и переработки в замороженном виде [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 06.00.29 / Парфенова Наталья Алексеевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1997. - 165 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС53886 с прил.1
Павлюк, Раиса Юрьевна.
Разработка технологии консервированных витаминных фитодобавок и их использование в продуктах питания профилактического действия [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Павлюк Раиса Юрьевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 446 с.: рис. + прил.1-294с.: табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС57585
Бандуренко, Галина Михайлівна.
Розробка технології напівфабрикатів для безалкогольних напоїв і пюреподібних продуктів харчування з плодоовочевої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бандуренко Галина Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 219 л. - л. 159-210

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС62220
Романова, Зоряна Миколаївна.
Розробка технології високодисперсних порошків з рослинної сировини для безалкогольних та лікеро- горілчаних напоїв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Романова Зоряна Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 190 л.+ 325л. дод. - л. 176-190
Дві кн. одиниці

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС65517
Белінська, Світлана Омелянівна.
Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Белінська Світлана Омелянівна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 258 арк.: рис. - арк. 164-184.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС64618
Цуркан, Николай Михайлович.
Разработка рациональных режимов производства сушеного быстровосстанавливаемого картофеля [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Цуркан Николай Михайлович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2000. - 211 л. - л. 180-193

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС69599
Лоенко, Василий Васильевич.
СВЧ-сушка моркови и растительного сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.20.02 / Лоенко Василий Васильевич ; Российская академия сельскохозяйственных наук (РАСХН), Всероссийский НИИ электрификации сельского хозяйства (ВИЭСХ). - М., 1999. - 197 л.: рис. - Библиогр.: л. 148-158

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Всероссийский НИИ электрификации сельского хозяйства (ВИЭСХ); Российская академия сельскохозяйственных наук (РАСХН); Всероссийский НИИ электрификации сельского хозяйства (ВИЭСХ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС77456
   Одарченко, Дмитро Миколайович.
Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та зміцнення їх якості під час зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Дмитро Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 219 арк. - арк. 160-183

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС98232
Ломейко, Александр Петрович.
Тепловлажностные процессы при замораживании в флюидизационном скороморозильном аппарате [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / Ломейко Александр Петрович ; Таврическая гос. агротехническая академия. - Мелитополь, 2007. - 239 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 182-199

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Таврическая государственная агротехническая академия

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА297918
Парфенова, Наталия Алексеевна.
Подбор сортов сливы для длительного хранения и переработки в замороженном виде [Текст] : автореф. дис... канд. с.-х. наук: 06.00.29 / Парфенова Наталия Алексеевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1997. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА285414
   Потапов, Володимир Олексійович.
Раціональні режими сушіння овочів змішанним теплопідводом [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук: 05.18.12 / Потапов Володимир Олексійович ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеський технологічний інститут харчової промисловості імені М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА292715
Баранова, Наталья Валентиновна.
Разработка технологии производства плодово- ягодных смесей из замороженного сырья [Текст] : автореф. дис... канд. с.- х. наук: 06.00.29 / Баранова Наталья Валентиновна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1996. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського