Пошуковий запит: (<.>U=Л912.41$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 29
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС90591 Непочатих, Тетяна Анатоліївна. Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Непочатих Тетяна Анатоліївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 220 арк.: рис., табл. - арк. 151-172Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС58774 Садыгов, Камаладдин Джамалович. Научное обоснование и разработка способа выделения семян из тыквенных плодов [Текст] : дис... канд. тех. наук: 05.18.12 / Садыгов Камаладдин Джамалович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 141 л. - л. 122-131Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС65392 Пузік, Людмила Михайлівна. Лежкоздатні та засолочні властивості патисонів при різних ступенях стиглості і умовах зберігання [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Пузік Людмила Михайлівна ; Харківський держ. аграрний ун-т ім. В.В.Докучаєва. - Х., 2000. - 138 л. - л. 107-119.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний аграрний університет імені В. В. Докучаєва
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС65517 Белінська, Світлана Омелянівна. Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Белінська Світлана Омелянівна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 258 арк.: рис. - арк. 164-184.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС64783 Пархаєва, Наталя Вікторівна. Технологія напівфабрикату багатофункціонального призначення з гарбуза [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Пархаєва Наталя Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 246 л. - л. 145-160Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС64536 Юдічева, Ольга Петрівна. Товарні властивості ферментованих і маринованих кабачків та патисонів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Юдічева Ольга Петрівна ; Львівська комерційна академія. - Л., 2000. - 279 л. - л. 150-179Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА295398 Янкевич, Любов Теодорівна. Товарознавча характеристика ферментованих огірків з розробкою способів покращення їх якості [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Янкевич Любов Теодорівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1997. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА338670 Непочатих, Тетяна Анатоліївна. Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Непочатих Тетяна Анатоліївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА365377 Пестіна, Ганна Олександрівна. Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Пестіна Ганна Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА300970 Садигов, Камаладдін Джамалович. Наукове обгрунтування та розробка способу вилучення насіння із гарбузових плодів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Садигов Камаладдін Джамалович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА310059 Белінська, Світлана Омелянівна. Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Белінська Світлана Омелянівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА309207 Пархаєва, Наталя Вікторівна. Технологія напівфабрикату багатофункціонального призначення з гарбуза [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Пархаєва Наталя Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА308972 Юдічева, Ольга Петрівна. Товарні властивості ферментованих і маринованих кабачків та патисонів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Юдічева Ольга Петрівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА309274 Пузік, Людмила Михайлівна. Лежкоздатні та засолочні властивості патисонів при різних ступенях стиглості і умовах зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Пузік Людмила Михайлівна ; Національний аграрний ун-т. - К., 2000. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний аграрний університет (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ4279 ДСТУ ЕЭК ООН FFV-23:2007 Дині. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-23:2002, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ВА728775 Пестіна, Ганна Олександрівна. Сучасні напрямки в технології переробки дині [Текст] : монографія / Пестіна Г. О., Пивоваров Є. П. ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 163 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 151-163. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-150-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пивоваров, Євген Павлович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА375433 Пузік, Людмила Михайлівна. Наукове обгрунтування та розробка заходів подовження строків споживання плодів гарбузових рослин [Текст] : автореф. дис. ... д-ра с.-г. наук : 06.01.15 / Пузік Людмила Михайлівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2010. - 40 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ4890 ДСТУ 7036:2009 Диня свіжа. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ДС120521 з дод. Пузік, Людмила Михайлівна. Наукове обґрунтування та розробка заходів подовження строків споживання плодів гарбузових рослин [Текст] : дис. ... д-ра с.-г. наук : 06.01.15 / Пузік Людмила Михайлівна ; Харк. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Х., 2010. - 391 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 281-324. 2 кн. од. Бібліогр. див. у дод. Приложение: Наукове обґрунтування та розробка заходів подовження строків споживання плодів гарбузових рослин. - Х., 2010. - 324 арк. : табл. Шифр ДС120521 дод.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський національний аграрний університет імені В. В. Докучаєва
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА381838 Філь, Марія Іванівна. Формування якості гарбузових напівфабрикатів і готових бісквітних виробів з їх використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Філь Марія Іванівна ; Львів. комерц. акад. - Л., 2011. - 23 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |