Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (5)Реферативна база даних (21)
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.41$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 29
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС90591
Непочатих, Тетяна Анатоліївна.
Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Непочатих Тетяна Анатоліївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 220 арк.: рис., табл. - арк. 151-172

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС58774
Садыгов, Камаладдин Джамалович.
Научное обоснование и разработка способа выделения семян из тыквенных плодов [Текст] : дис... канд. тех. наук: 05.18.12 / Садыгов Камаладдин Джамалович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 141 л. - л. 122-131

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС65392
   Пузік, Людмила Михайлівна.
Лежкоздатні та засолочні властивості патисонів при різних ступенях стиглості і умовах зберігання [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Пузік Людмила Михайлівна ; Харківський держ. аграрний ун-т ім. В.В.Докучаєва. - Х., 2000. - 138 л. - л. 107-119.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний аграрний університет імені В. В. Докучаєва

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС65517
Белінська, Світлана Омелянівна.
Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Белінська Світлана Омелянівна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 258 арк.: рис. - арк. 164-184.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС64783
Пархаєва, Наталя Вікторівна.
Технологія напівфабрикату багатофункціонального призначення з гарбуза [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Пархаєва Наталя Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 246 л. - л. 145-160

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС64536
Юдічева, Ольга Петрівна.
Товарні властивості ферментованих і маринованих кабачків та патисонів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Юдічева Ольга Петрівна ; Львівська комерційна академія. - Л., 2000. - 279 л. - л. 150-179

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА295398
Янкевич, Любов Теодорівна.
Товарознавча характеристика ферментованих огірків з розробкою способів покращення їх якості [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Янкевич Любов Теодорівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1997. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА338670
Непочатих, Тетяна Анатоліївна.
Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Непочатих Тетяна Анатоліївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА365377
Пестіна, Ганна Олександрівна.
Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Пестіна Ганна Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
Тематичні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА300970
Садигов, Камаладдін Джамалович.
Наукове обгрунтування та розробка способу вилучення насіння із гарбузових плодів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Садигов Камаладдін Джамалович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА310059
Белінська, Світлана Омелянівна.
Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Белінська Світлана Омелянівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 22 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА309207
Пархаєва, Наталя Вікторівна.
Технологія напівфабрикату багатофункціонального призначення з гарбуза [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Пархаєва Наталя Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА308972
Юдічева, Ольга Петрівна.
Товарні властивості ферментованих і маринованих кабачків та патисонів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Юдічева Ольга Петрівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА309274
   Пузік, Людмила Михайлівна.
Лежкоздатні та засолочні властивості патисонів при різних ступенях стиглості і умовах зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Пузік Людмила Михайлівна ; Національний аграрний ун-т. - К., 2000. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ4279
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-23:2007

Дині. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-23:2002, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА728775
Пестіна, Ганна Олександрівна.
Сучасні напрямки в технології переробки дині [Текст] : монографія / Пестіна Г. О., Пивоваров Є. П. ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 163 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 151-163. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-150-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА375433
   Пузік, Людмила Михайлівна.
Наукове обгрунтування та розробка заходів подовження строків споживання плодів гарбузових рослин [Текст] : автореф. дис. ... д-ра с.-г. наук : 06.01.15 / Пузік Людмила Михайлівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2010. - 40 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ4890
ДСТУ 7036:2009

Диня свіжа. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС120521 з дод.
   Пузік, Людмила Михайлівна.
Наукове обґрунтування та розробка заходів подовження строків споживання плодів гарбузових рослин [Текст] : дис. ... д-ра с.-г. наук : 06.01.15 / Пузік Людмила Михайлівна ; Харк. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Х., 2010. - 391 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 281-324.
2 кн. од. Бібліогр. див. у дод.
Приложение:
Наукове обґрунтування та розробка заходів подовження строків споживання плодів гарбузових рослин. - Х., 2010. - 324 арк. : табл. Шифр ДС120521 дод.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський національний аграрний університет імені В. В. Докучаєва

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА381838
Філь, Марія Іванівна.
Формування якості гарбузових напівфабрикатів і готових бісквітних виробів з їх використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Філь Марія Іванівна ; Львів. комерц. акад. - Л., 2011. - 23 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського