Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л86 я73-5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | Р101507 Техніка і технологія переробних галузей АПК (хліб і кондитерські вироби) [Текст] : метод. вказівки до викон. розрахунково-граф. роботи для студ. III курсу спец. 6.050100 "Маркетинг" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Є. Г. Бондаренко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 16 с. - Бібліогр.: с. 15-16Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бондаренко, Євгенія Григорівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | Р109782 Технологія галузі (кондитерське виробництво) [Текст] : метод. вказівки до викон. курс. роботи студ. спец. "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" і "Харчова технологія багатопрофільних переробних підприємств" напряму підгот. 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. І. Дробот, А. Д. Прокопенко. - К. : НУХТ, 2006. - 25 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дробот, Віра Іванівна (уклад.); Прокопенко, Алла Дмитрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | Р104262 Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до проведення підсумкового ігрового лабораторного заняття з розд. "Технологія кондитерського виробництва" для студ. спец. 6.091700 напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. Д. Прокопенко. - К. : НУХТ, 2005. - 8 с. - Бібліогр.: с. 8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Прокопенко, Алла Дмитрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | Р105033 Технологія кондитерського виробництва [Текст] : метод. вказ. до диплом. проектув. для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макароних виробів і харчконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Дорохович, А. Д. Прокопенко. - К. : НУХТ, 2005. - 35 с. - Бібліогр.: с. 34-35Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дорохович, Антонелла Миколаївна (уклад.); Прокопенко, Алла Дмитрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|