Пошуковий запит: (<.>U=Р123.9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | СО27242 Європейські вимоги до м'ясопереробних підприємств [Текст] : довідник / авт.-упоряд. В. С. Тимошенко [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм-стандарт, 2005. - 122 с. - (Серія "Європейській вибір України"). - Бібліогр.: с. 119-120. - ISBN 966-7961-56-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Іванов, Володимир Леонтійович (заг. ред.); Тимошенко, Валерій Сергійович (авт.-упоряд.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ВА807459 Вимоги санітарії і гігієни праці при переробці м'яса і м'ясних продуктів [Текст] : [навч. посіб.] / Бутко Д. А. [та ін.]. - Мелітополь : Вид. будинок Мелітоп. міськ. друк., 2016. - 239 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 214. - 300 прим. - ISBN 978-966-197-447-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бутко, Дмитро Антонович; Скляр, Олександр Григорович; Рогач, Юрій Петрович; Циб, Віктор Григорович; Головін, Сергій Володимирович; Бутко, Василь Дмитрович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС111021 Мельниченко, Тетяна Іванівна. Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості [Текст] : дис. ... канд. біол. наук : 14.02.01 / Мельниченко Тетяна Іванівна ; Нац. мед. акад. післядиплом. освіти ім. П. Л. Шупика. - К., 2008. - 240 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 161-187.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА365669 Мельниченко, Тетяна Іванівна. Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. біол. наук: 14.02.01 / Мельниченко Тетяна Іванівна ; Державна установа "Інститут гігієни та медичної екології ім. О.М.Марзєєва АМН України". - К., 2009. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Державна установа "Інститут гігієни та медичної екології імені О. М. Марзєєва АМН України" (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ВА807583 Якубчак, О. М. Гігієна м'яса (концепція аналізу ризиків в критичних точках управління) [Текст] : [навч. посіб.] / [О. М. Якубчак, Т. В. Таран]. - Київ : Компринт, 2016. - 139 с. : табл. - (Навчальні посібники для ВНЗ. Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза). - Бібліогр.: с. 138-139. - 100 прим. - ISBN 978-966-929-340-4 Авт. зазнач. на звороті тит. арк.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Таран, Т. В.
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ВА829035 Гігієна та санітарія переробних підприємств [Текст] : навч. посіб. для студентів закл. вищ. освіти із спец. 181 - "Харчові технології" / Д. А. Засєкін [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця : ВНАУ, 2018. - 342 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 326-342. - 100 прим. - ISBN 978-966-95981-6-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Засєкін, Дмитро Адамович; Кос'янчук, Ніна Іванівна; Кучерук, Марія Дмитрівна; Слободянюк, Наталія Михайлівна; Яремчук, Олександр Степанович; Національний університет біоресурсів і природокористування України; Вінницький національний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС41301 Григоренко, Сергей Николаевич. Гигиеническая оценка новых микробных полисахаридов [Текст] : дис...канд.мед.наук:14.00.07 / Григоренко Сергей Николаевич ; Республиканский научный гигиенический центр, НИИ гигиены питания. - К., 1993. - 189 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Республиканский научный гигиенический центр; НИИ гигиены питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА436360 Торгаутов, Асхат Серикович. Гигиеническое обоснование к разработке и применению новых специализированных продуктов питания на основе кобыльего и козьего молока у больных туберкулезом легких [Текст] : автореф. дис. ... канд. мед. наук : 14.02.01 / Торгаутов Асхат Серикович ; Науч.-производств. об-ние "Профилакт. медицина", УНПК Междунар. ун-т Кыргызстана, Кыргыз.-Рос. Славян. ун-т им. Б. Н. Ельцина. - Бишкек, 2017. - 27 с. : табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Профилактическая медицина", научно-производственное объединение (Бишкек); Международный университет Кыргызстана (Бишкек); Кыргызско-Российский Славянский университет имени Б. Н. Ельцина (Бишкек)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС48941 Крамаренко, Раиса Николаевна. Исследование контаминирующей микрофлоры на расстройке тестовых заготовок и разработка способов ее ингибирования [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.19 / Крамаренко Раиса Николаевна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1995. - 142 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ВА833658 Бочарова, Оксана Володимирівна. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції [Текст] : підручник / О. В. Бочарова ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Атлант, 2019. - 375 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-617-7253-96-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ВА610313 Охрана труда в ликеро-водочном и пиво-безалкогольном производствах [Текст] : сборник док. / сост. А. Ю. Духанин, В. Ю. Тулупов. - М. : НПК "Апрохим", 2000. - 377 с. - (Отраслевые сборники документов по охране труда). - ISBN 5-89075-063-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Духанин, А. Ю. (сост.); Тулупов, В. Ю. (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ВА645516 Правила техники безопасности и производственной санитарии в пищеконцентратной и овощесушильной промышленности. НАОП 1.8.10-1.17-72 [Текст] / отв. ред. А. С. Шмуклер, А. М. Чивирев. - Репр. изд. - Х. : Форт, 2003. - 92 с. - (Информационно-справочная литература по охране труда). - ISBN 966-7097-84-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шмуклер, А. С. (отв. ред.); Чивирев, А. М. (отв. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ6792 ДСТУ-Н CAC/RCP 23:2012 Продукти харчові консервовані низькокислотні та низькопідкислені. Настанови щодо гігієнічної практики (CAC/RCP 23-1979, Rev.2-1993, IDT) [Текст]. - Чинний від 2013-05-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 70 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ8697 ДСТУ-H CAC/GL-30:2016 (CAC/GL:1999, IDT) Продукти харчові. Мікробіологічний ризик. Принципи та настанови щодо проведення оцінювання [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - IV, 7 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ6915 ДСТУ-Н CAC/RCP 1:2012 Продукти харчові. Настанови щодо загальних принципів гігієни (CAC/RCP 1-1969, REV.4-2003, IDT) [Текст]. - Чинний від 2013-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - V, 26 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ВА728473 Санітарія і гігієна на підприємствах з виробництва та переробки молока й молочних продуктів [Текст] : навч. посібник / М. В. Чорний, Н. М. Наливайська, В. А. Пасічник, Т. М. Рижкова. - Х. : Гриф, 2010. - 284 с. : рис. - Бібліогр.: с. 270-283. - 300 прим. - ISBN 978-966-8820-06-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Чорний, Микола Васильович; Наливайська, Наталя Миколаївна; Пасічник, В'ячеслав Анатолійович; Рижкова, Таїсія Миколаївна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ВС55190 Система аналізу ризиків і критичних точок ХАССП [Текст] : рек. для молокоз-дів зі зразками прогр. ХАССП для молоч. продуктів / Міжнар. асоц. виробників молоч. продукції. - [Б. м.] : IDFA, 2009. - 303 с. : табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Міжнародна асоціація виробників молочної продукції
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ВА575004 Технология желейной продукции перерабатывающей отрасли с модифицирующими добавками [Текст] / Ф. В. Перцевой [и др.]. - Х. : [б.в.], 1996. - 193 с. - ISBN 5-7707-3045-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Перцевой, Федор Всеволодович; Савгира, Юрий Алексеевич; Кузнецов, Виктор Александрович; Гарнцарек, Барбара Чеславовна; Гулый, Иван Степанович
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ВА800205 Бочарова, Оксана Володимирівна. Управління безпечністю товарів [Текст] : підручник / О. В. Бочарова ; Одес. нац. екон. ун-т. - Одеса : Атлант, 2014. - 376 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-617-7253-00-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеський національний економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ9375 ДСТУ EN 13954:2016 (EN 13954:2005 + A1:2010, IDT) Устатковання для харчової промисловості. Машини для нарізання хліба. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 13954:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 32 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 31.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |