Пошуковий запит: (<.>U=Р123.6$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
1. | WTO/11.4 Sanitary and Phytosanitary Measures [Text] / World Trade Organization. - [Geneva] : WTO, 1998. - iii, 49 p. - (WTO agreements series , ISSN 1020-4768 ; 4). - ISBN 92-870-1207-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: World Trade Organization
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
2. | ВА753742 Нелепа, Анатолій Єгорович. Гігієна і санітарія підприємств ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. [для студ. вищ. навч. закл.] / А. Є. Нелепа, В. Д. Ванханен, С. Б. Литко ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Каф. технології харчування. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - 227, [2] с. : табл. - Бібліогр.: с. [228-229]. - 411 прим. - ISBN 978-966-385-267-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ванханен, Вільям Давидович; Литко, Світлана Борисівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра технології харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СО25815 Гігієна громадського харчування [Текст] : опорний конспект лекцій / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. В. Н. Корзун, М. К. Булгакова. - К. : КНТЕУ, 2003. - 105 с. - Бібліогр.: с. 103-104Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Корзун, Віталій Наумович (уклад.); Булгакова, Магдаліна Костянтинівна (уклад.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ВОЗ/23.785 Контроль за состоянием здоровья и организацией труда работников питания [Текст] : доклад Совещания экспертов ВОЗ / Совещание ВОЗ по контролю за состоянием здоровья и организацией труда работников питания (1988, Женева). - Женева : ВОЗ ; М. : Медицина, 1992. - 48 с. - (Серия технических докладов ВОЗ ; 785). - ISBN 5-225-01889-0. - ISBN 92 4 120785 XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Совещание ВОЗ по контролю за состоянием здоровья и организацией труда работников питания (1988 ; Женева)
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
5. | В341949/Ч. 1 Лечебно-профилактическое питание на производстве [Текст]. - М., 1997 . Ч. 1 / сост. А. Истомин. - [Б. м.] : [б.в.], 1997. - 125 с. - (Библиотека журнала "Социальная защита". Охрана труда ; вып.10). - ISBN 5-7819-0055-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Истомин, А. (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | В341949/Ч. 2 Лечебно-профилактическое питание на производстве [Текст]. - М., 1997 . Ч. 2 / сост. А. Истомин. - [Б. м.] : [б.в.], 1997. - 173 с. - (Библиотека журнала "Социальная защита". Охрана труда ; вып.11). - ISBN 5-7819-0066-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Истомин, А. (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | Р98585 Памятка. Санитарные требования к предприятиям всех форм собственности, занимающимся производством, транспортировкой и реализацией продовольственной продукции [Текст] / ред. С. А. Рыженко ; Днепропетровская областная санитарно-эпидемиологическая станция. - Д. : Промінь, 2003. - 24 с. - ISBN 966-7549-14-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Рыженко, С. А. (ред.); Днепропетровская областная санитарно-эпидемиологическая станция
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | Р96464 Санитарно-эпидемиологические требования к организациям торговли и обороту в них продовольственного сырья и пищевых продуктов [Текст] : санитарно-эпидемиологические правила СП 2.3.6.1066-01: Вводятся в действие с 1 января 2002 г. / РИИЦ "Деловая литература". - Уфа : [б.и.], 2001. - 15 с. - (Нормативные документы / РИИЦ "Деловая литература")Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: РИИЦ "Деловая литература"
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | Р96598 Санитарно-эпидемиологические требования к организациям торговли пищевыми продуктами [Текст]. - М. : Издательский Дом "ИНФРА-М", 2002. - 20 с. - ISBN 5-16-000890-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | Р96482 Санитарные правила для организаций торговли [Текст]. - Тольятти : ООО "Сеан-Издат", 2002. - 23 с. - (Серия "Экономическая литература"). - ISBN 5-94144-075-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ВА658583 Санитарные правила для предприятий общественного питания [Текст] / сост. Ф. Федорченко, О. Пироженко. - 2.изд., перераб. и доп. - Х. : Издательский дом "Фактор", 2005. - 163 с. - ISBN 966-312-262-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Федорченко, Ф. (сост.); Пироженко, О. (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ВА646390 Санитарные правила для предприятий общественного питания [Текст] / сост. Ф. Федорченко. - Х. : Издательский дом "Фактор", 2004. - 160 с. - ISBN 966-312-103-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Федорченко, Ф. (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ВА676614 Санитарные правила для предприятий общественного питания, включая кондитерские цехи и предприятия, вырабатывающие мягкое мороженое [Текст] : санПиН 42-123-5777-91. - Х. : Форт, 2005. - 56 с. - (Библиотека предприятия)Рубрикатор НБУВ: Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | Р93407 Санитарные правила для предприятий продовольственной торговли [Текст]. - М. : Издательский Дом ИНФРА-М, 2001. - ISBN 5-16-000619-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ВА645590 Санитарные правила для предприятий продовольственной торговли [Текст] / уклад. Ф. Федорченко. - Х. : Издательский дом "Фактор", 2004. - 104 с. - ISBN 966-312-100-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Федорченко, Ф. (уклад.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ВС60565 Технічні бар'єри і санітарні та фітосанітарні заходи в міжнародній торгівлі: види, тенденції розвитку, регулювання [Текст] : посіб. держ. службовця / [І. В. Бураковський та ін. ; за ред. І. В. Бураковського, К. Кравчука, М. Мовчан] ; Ін-т екон. дослідж. та політ. консультацій. - Київ : [б. в.], 2015. - 243 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-617-7156-97-9 Підгот. в рамках проекту "Торговельна політика і практика в Україні".Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Бураковський, Ігор Валентинович; Кравчук, К.; Риженков, М.; Гречин, В.; Мовчан, В.; Бураковський, Ігор Валентинович (голов. ред.); Кравчук, К. (ред.); Мовчан, В. (ред.); Інститут економічних досліджень та політичних консультацій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
|
17. | В345325/Ч. 1 Товарознавча експертиза продовольчих товарів [Текст] : навч. метод. посібник для самостійної роботи та підготовки до виконання лабораторно-практ. занять студентів товарознавчо-комерційного ф-ту спец. 7.050303, 7.050304 / уклад. А. П. Батутіна [та ін.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л., 2001 . Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2001. - 96 с. - ISBN 966-7478-53-ХРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Батутіна, А. П \уклад.\; УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|