Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.10<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. | ІВ219934 Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : seventy-seventh rep. of the Joint FAO/WHO Expert comm. on food additives / Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - Geneva : WHO, 2013. - VII, 75 p. : tab. - (WHO technical report series, ISSN 0512-3054 ; 983). - ISBN 978-92-4-120983-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: World Health Organization (Geneva); Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome)
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 2. | ІР7680 Ladygiene, Rima. Investigation, assessment and prediction of internal exposure to public from the radioactive contamination of food [Text] : summary of doctoral diss. Technological sciences, environmental engineering and landscape management (04T) / R. Ladygiene ; Vilnius Gediminas technical university. - Vilnius : Technika, 2006. - 24 p.: fig., tab. Tyt. ark. angl., lit. m.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Vilnius Gediminas technical university
Видання зберігається у :
| 3. | WHO/685.16 Risk assessment of Vibrio parahaemolyticus in seafood [Text] : interpretative summary and technical report / WHO; FAO. - Geneva : WHO ; Rome : FAO, 2011. - xvii, 184 p. - (Microbiological risk assessment series , ISSN 1726-5274 ; 16). - ISBN 978-92-4-154817-5 (WHO). - ISBN 978-92-5-106874-8 (FAO)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: World Health Organization; Food and Agriculture Organization of the United Nations
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 4. | ВС45324 Другов, Юрий Степанович. Анализ загрязненных биосред и пищевых продуктов [Текст] : практ. руководство / Ю. С. Другов, А. А. Родин. - М. : БИНОМ. Лаборатория знаний, 2007. - 294 с.: рис., табл. - (Серия : методы в химии). - Библиогр.: с. 281-290 (364 назв.). - ISBN 978-5-94774-709-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Родин, Александр Александрович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА600720 Ладанівський, Р. І.. Гігієнічна експертиза харчових продуктів [Текст] / Р. І. Ладанівський [та ін]. - Л. : [б.в.], 2000. - 100 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Лотоцька, У. Б.; Тутік, І. Л.
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА812305 Пономарьов, Петро Хомович. Генетично модифіковані організми: трансгенні культури, ферментні препарати, харчові продукти [Текст] : монографія / П. Х. Пономарьов, Н. В. Притульська, І. В. Донцова ; Київ. нац. торг-.екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2014. - 207 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 194-199. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-805-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Притульська, Наталія Володимирівна; Донцова, Інна Вікторівна; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | РА301388 Циганенко, Олег Іванович. Еколого-гігієнічна система охорони здоров'я населення України від негативного впливу нітратів харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра мед. наук: 03.00.16 / Циганенко Олег Іванович ; Український науковий гігієнічний центр МОЗ України. - К., 1994. - 45 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український науковий гігієнічний центр МОЗ України
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА854197 Кулик, Я. М. Експериментальне обґрунтування небезпеки використання трансгенної сої в продуктах дитячого харчування [Текст] : монографія / Я. М. Кулик. - Вінниця : Рогальська І. О. , 2021. - 163 с. : рис., табл. - Текст на укр., англ. - Бібліогр.: с. 144-161. - 100 прим. - ISBN 978-617-7556-91-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | РА355250 Водолазський, Віталій Миколайович. Підвищення чутливості ферозондового методу контролю металевих включень у харчових продуктах [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.11.13 / Водолазський Віталій Миколайович ; Східноукраїнський національний ун-т ім. Володимира Даля. - Луганськ, 2008. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | РА448678 Хомутенко, Вікторія Ігорівна. Санітарно-гігієнічна оцінка м'ясних консервів з яловичини за умов довготривалого зберігання [Текст] : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Хомутенко Вікторія Ігорівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | Р96446 Санитарно-эпидемиологическая экспертиза продукции [Текст]. - М. : Издательский Дом "ИНФРА-М", 2002. - 12 с. - ISBN 5-16-000924-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВА680109 Робинсон, Клер. Технологии генетических модификаций и продукты питания. Здоровье и безопасность потребителя [Текст] / К. Робинсон. - К. : PA NOVA, 2002. - 112 с. - (Серия кратких монографий, подготовленных Европейским отделением Международного института наук о жизни (Ilsi Europe)). - Библиогр.: с. 105-106 На обл. авт. не указ.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
|
|
|