Пошуковий запит: (<.>U=Л991.5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 80
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА280451 Ибрагимова, Надият Улухановна. Комплексное аналитико-технологическое исследование производства и качества новых видов желированных пищевых продуктов [Текст] : автореф.дис...канд.хим.наук:02.00.02 / Ибрагимова Надият Улухановна ; Всероссийский заочный ин-т пищевой промышленности. - М., 1993. - 27 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Всероссийский заочный институт пищевой промышленности
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА285025 Оюнчимэг, Чимэддоржийн. Разработка технологии желейных изделий на основе использования продуктов переработки облепихи и модифицированных пшеничных отрубей [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.01 / Оюнчимэг Чимэддоржийн ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА292805 Свідло, Каріна Володимирівна. Технологія збивної продукції з використанням натрій- карбоксиметилцелюлози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Свідло Каріна Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА289980 Фощан, Андрій Леонтійович. Технологія желейних виробів на основі полісахаридів червоних морських водоростей з використанням натрій-карбоксиметилцелюлози [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Фощан Андрій Леонтійович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА289964 Свідло, Каріна Володимирівна. Технологія збивної продукції з використанням натрій-карбоксиметилцелюлози [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Свідло Каріна Володимирівна ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА292893 Перцевий, Федір Всеволодович. Технологія желейної продукції на основі драглеутворювачів з якісно зміненими функціональними властивостями [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Перцевий Федір Всеволодович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 43 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА296433 Дюкарева, Галина Іванівна. Технологія масляних кремів на основі маслоподібних низькожирних паст [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дюкарева Галина Іванівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА304407 Юрченко, Світлана Леонідівна. Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів для виробництва солодких страв з пінною структурою [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Юрченко Світлана Леонідівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА316550 Мостова, Людмила Миколаївна. Технологія десертної продукції емульсійного типу з використанням стабілізаційних систем на основі крохмалю [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Мостова Людмила Миколаївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА319182 Шевченко, Оксана Вікторівна. Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / О.В.Шевченко ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА326655 Пивоваров, Євген Павлович. Технологія драглеподібної десертної продукції з використанням систем крохмаль-функціональний полісахарид [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Пивоваров Євген Павлович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА328923 Расулов, Раміс Асимович. Технологія солодких страв з окарою [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Расулов Раміс Асимович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2004. - 20 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА338671 Васильєва, Олена Олександрівна. Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Васильєва Олена Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА346867 Золотухіна, Інна Василівна. Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Золотухіна Інна Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА353466 Ветров, Володимир Миколайович. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Ветров Володимир Миколайович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА394102 Кондратюк, Наталія Вячеславівна. Технологія солодких страв з використанням капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кондратюк Наталія Вячеславівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА405812 Кравченко, Наталя Вікторівна. Технологія напівфабрикату для солодких страв на основі знежиреного молока та кореня солодки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кравченко Наталя Вікторівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2014. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА431534 Степанова, Тетяна Михайлівна. Технологія желе плодово-ягідного на основі напівфабрикатів желюючих [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Степанова Тетяна Михайлівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2017. - 17 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА440834 Блощинська, Олена Олександрівна. Удосконалення технології безглютенових фонданів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Блощинська Олена Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА443267 Голінська, Яна Андріївна. Розробка технології овочевих десертів на основі білих коренів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Голінська Яна Андріївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2019. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |