Пошуковий запит: (<.>U=Л991.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА706423 Чоні, Інна Володимирівна. Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах [Текст] : монографія / І. В. Чоні ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації ресторанного господарства. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2008. - 117 c.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 100-117. - ISBN 978-966-184-002-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Укоопспілка; Полтавський університет споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації ресторанного господарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | Р127253 Альхабаш, Олена Анатоліївна. Овочі та гарніри [Текст] / [Альхабаш Олена Анатоліївна]. - Харків : Аргумент принт : Віват, 2015. - 43 с. : кольор. іл. - (Швидко та економно). - 3500 прим. - ISBN 978-617-7246-01-4. - ISBN 978-617-7164-48-6 (серія) Авт. зазнач. у вих. відом.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | Р127254 Альхабаш, Елена Анатольевна. Овощи и гарниры [Текст] / [Альхабаш Елена Анатольевна]. - Харьков : Аргумент принт : Виват, 2015. - 43 с. : цв.ил. - (Быстро и экономно). - 4500 прим. - ISBN 978-617-7246-00-7. - ISBN 978-617-7164-48-6 (серия) Авт. зазнач. у вих. відом.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ВА612306 Клюзов, Б. Н.. Оригинальные соусы [Текст] / Б. Н. Клюзов, А. Т. Васюкова. - Донецк : [б.и.], 2001. - 82 с. - ISBN 966-7745-10-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Васюкова, А. Т.
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ВА686070 Пряности, приправы, соусы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 239с., [4 ]л. ил.: ил. - (Серия "Кулинария от А до Я"). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия). - ISBN 978-966-343-293-9 (Украина, доп.тираж). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0011-6 (Россия)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ВА680600 Пряности, приправы, соусы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 240 с. - (Серия "Кулинария от А до Я"). - ISBN 966-343-046-X (серия). - ISBN 966-343-293-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ВА698667 Пряности, приправы, соусы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2008. - 239 с. - (Кулинария от А до Я). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия). - ISBN 978-966-343-293-9 (Украина)(доп.тир.). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0011-6 (Россия)(доп.тир.)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд Відділ міжбібліотечного науково-інформаційного сервісу
|
8. | ДС76688 Колесникова, Марина Борисовна. Разработка технологии смесей сухих функциональных для производства эмульсионных соусов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесникова Марина Борисовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 287 л. - Библиогр.: л. 182-199Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА323638 Крилова, Людмила В'ячеславівна. Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крилова Людмила В'ячеславівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС77383 Крилова, Людмила В'ячеславівна. Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крилова Людмила В'ячеславівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2003. - 196 арк. - арк. 136-149Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. І. Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС131765 Жмудь, Альона Вікторівна. Розробка технології соусів-дресингів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Жмудь Альона Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 217 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 136-149.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
|
12. | РА388531 Жмудь, Альона Вікторівна. Розробка технології соусів-дресингів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Жмудь Альона Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА320502 Колеснікова, Марина Борисівна. Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М.Б.Колеснікова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА435653 Степанова, Вікторія Сергіївна. Розробка технологій напоїв і соусної продукції на основі горіхоплідної та насіннєвої сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Степанова Вікторія Сергіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2018. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА429923 Лявинець, Георгій Михайлович. Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Лявинець Георгій Михайлович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 21 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 17-19Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС151195 Лявинець, Георгій Михайлович. Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Лявинець Георгій Михайлович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 285 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 169-184.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ВА831229 Кравченко, Михайло Федорович. Соуси [Текст] : навч. посіб. / М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018. - 147 с. : рис., табл. - (Технологія продукції ресторанного господарства). - Бібліогр.: с. 133-135. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-854-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Федорова, Діана Володимирівна; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ3229 ДСТУ 4561:2006 Соуси салатні. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 19 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 18-19Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ВС55151 Соусы, подливы, заправки [Текст] : [более 70 лучших рецептов, быстрых и легких в приготовлении] / [пер. с нем. А. Неделько]. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2013. - 126, [2] с. : цв. фот. - Пер. изд. : Saucen & Dips. - München, 2011. - 15000 прим. - ISBN 978-966-14-5219-9 (Украина). - ISBN 978-5-9910-2442-6 (Россия). - ISBN 978-3-89883-203-8 (нем.)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Неделько, Алексей (пер.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ВА760212 Куприна, Илона. Соусы, подливы, специи, приправы, заправки [Текст] : [сб. рецептов] / [Куприна Илона]. - Донецк : Мультипресс, 2012. - 287 с. - 4000 прим. - ISBN 978-966-519-256-5 Авт. зазнач. на звороті тит. арк.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |