Пошуковий запит: (<.>U=Л99-5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 54
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА302041 Соколов, Сергій Анатолійович. Прогнозування мінливості шумових характеристик технологічного обладнання громадського харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Соколов Сергій Анатолійович ; Донецький держ. комерційний ін-т. - Донецьк, 1998. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький державний комерційний інститут
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА320892 Блах, Валерія Сергіївна. Наукове обгрунтування змісту та методики викладання курсу "обладнання для обробки харчових продуктів" [Текст] : автореф. дис... канд. пед. наук: 13.00.02 / Блах Валерія Сергіївна ; Національний педагогічний ун-т ім. М.П.Драгоманова. - К., 2002. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА397572 Дахов, Олександр Геннадійович. Моделювання віброакустичних процесів у обладнанні ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Дахов Олександр Геннадійович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2013. - 19 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС58818 Белецкий, Эдуард Владимирович. Разработка аппарата для термостатирования готовых блюд с промежуточным кремнийорганическим теплоносителем для малых предприятий питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Белецкий Эдуард Владимирович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х. : [б. и.], 1998. - 155 л. - л. 113-126Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС58837 Соколов, Сергей Анатольевич. Прогнозирование изменчивости шумовых характеристик технологического оборудования общественного питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Соколов Сергей Анатольевич ; Донецкий гос. коммерческий ин-т. - Донецк, 1998. - 170 л. + прил. - л. 159-170Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий государственный коммерческий институт
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС75997 Блах, Валерія Сергіївна. Наукове обгрунтування змісту та методики викладання курсу "Обладнання для обробки харчових продуктів" [Текст] : дис... канд. пед. наук: 13.00.02 / Блах Валерія Сергіївна ; Херсонський держ. педагогічний ун-т. - Херсон, 2002. - 230 арк. - арк. 170-187Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Херсонський державний педагогічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС147270 Дахов, Александр Геннадиевич. Моделирование виброакустических процессов в оборудовании ресторанного хозяйства [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Дахов Александр Геннадиевич ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2013. - 156 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 117-130.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского (Донецк)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ВА590250 Топольник, Вера Григорьевна. Количественная оценка качества оборудования общественного питания [Текст] / В. Г. Топольник. - Донецк : Кассиопея, 1998. - 196 с. - ISBN 966-7418-22-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СО23818 Механічне устаткування [Текст] : опорний конспект для студ. спец. 091710, 050201 / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; уклад. Г. А. Бублик. - К. : [б.в.], 1998. - 72 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бублик, Галина Аврвмівна (уклад.); Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ326 ДСТУ 3135.17-98 Безпека побутових та аналогічних електричних приладів: Додаткові вимоги до сковорід, фритюрниць та аналогічних приладів [Текст] / ГОСТ 30345. 17-98 (ІЕС 335-2-13-93). - На заміну ГОСТ 27570.17-89; Введ. 1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - IV, 8с., IV, 8 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт) Укр. та рос. мовами.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: ГОСТ 30345. 17-98 (ІЕС 335-2-13-93)
Видання зберігається у :
|
11. | СТ423 ДСТУ 3677-98 Прилади для приготування їжі електричні побутові: Методи вимірювання експлуатаційних характеристик [Текст] / ГОСТ 30587-98 (ІЕС 619-93). - Введ. 1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - V, 21с., V, 21 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт) Укр. та рос. мовами.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: ГОСТ 30587-98 (ІЕС 619-93)
Видання зберігається у :
|
12. | ВА615192 Тепловое и механическое оборудование предприятий общественного питания [Текст] : учеб. пособие для студ. учеб. заведений сред. проф. образования и учащихся учеб. заведений начального проф. образования / авт.-сост. Н. Т. Улейский, Р. И. Улейская. - Ростов н/Д : Феникс, 2000. - 479 с.: рис. - (Учебники XXI века). - Библиогр.: с. 472. - ISBN 5-222-01445-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Улейский, Николай Трофимович (авт.-сост.); Улейская, Раиса Ивановна (авт.-сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ВС35901 Механічне устаткування [Текст] : опорний конспект для студ. спец. 7.091710 "Технологія харчування" (спеціалізація "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс"), 7.050201 "Менеджмент організацій" (спеціалізація "Менеджмент громадського харчування") / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. Г. А. Бублик. - К. : Видавниций центр КНТЕУ, 2001. - 87 с.: іл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бублик, Галина Аврамівна (уклад.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ВА619760 Устаткування підприємств громадського харчування [Текст] : лабораторний практикум: Навч. посіб. для учнів проф.-техн. навч. закл. / Л. Я. Старовойт [и др.]. - Л. : Оріяна-Нова, 2001. - 190 с. - (Професійно-технічна освіта України). - Бібліогр.: с. 187. - ISBN 5-8326-0081-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Старовойт, Лідія Яківна; Шинкаренко, Ольга Павлівна; Сидорчук, Тетяна Петрівна; Дідик, Любов Миколаївна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | В346999/Розд. 3 Методичні вказівки до виконання ситуаційних вправ із курсу "Устаткування підприємств громадського харчування" для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" всіх форм навчання [Текст] / уклад. Т. Б. Паригіна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003 . Розд. 3 : Теплове устаткування. - [Б. м.] : [б.в.], 2003. - 15 с. - Бібліогр.: с. 15-16Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Паригіна, Тетяна Борисівна \уклад.\; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
|
16. | ВА644854 Стрельцов, Александр Николаевич. Холодильное оборудование предприятий торговли и общественного питания [Текст] : учебник: Для учреждений нач. проф. образования / А. Н. Стрельцов, В. В. Шишов ; Институт развития профессионального образования. - М. : Издательский центр "Академия" : ИРПО, 2003. - 272 с.: рис., табл. - (Профессиональное образование. Торговля и общественное питание). - Библиогр.: с. 270. - ISBN 5-8222-0180-6 (ИРПО). - ISBN 5-7695-1271-7 (Изд. центр "Академия")Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шишов, Виктор Викторович; Институт развития профессионального образования (Москва)
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
|
17. | В348838/Ч. 1 Шинкаренко, Ольга Павлівна Технічне оснащення підприємств громадського харчування [Текст] : підручник / О. П. Шинкаренко [и др.]. - Л. : Оріяна-Нова, 2005 . - (Професійно-технічна освіта України). Ч. 1 : Механічне устаткування. - [Б. м.] : [б.в.], 2005. - 240 с.: рис., табл. - ISBN 5-8326-0121-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сидорчук, Тетяна Петрівна; Дідик, Любов Миколаївна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ВА665973 Заплетников, Игорь Николаевич. Виброакустические характеристики оборудования предприятий питания и методы их улучшения [Текст] / И. Н. Заплетников ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк : ДонГУЭТ, 2005. - 264 с.: рис., табл. - Библиогр.: с. 264. - ISBN 966-7634-97-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ВА662305 Саєнко, Надія Панасівна. Устаткування підприємств громадського харчування [Текст] : підруч. для учнів проф.-техн. навч. закл. / Н. П. Саєнко, Т. Д. Волошенко. - К. : "ЛДЛ", 2005. - 320 с. - Бібліогр.: с. 314. - ISBN 966-96049-8-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Волошенко, Тетяна Дмитрівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ВА665002 Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / І. О. Конвісер [и др.] ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2005. - 566 с.: рис. - Бібліогр.: с. 564-565. - ISBN 966-629-168-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Конвісер, Ігор Олександрович; Бублик, Галина Аврамівна; Паригіна, Тетяна Борисівна; Григор'єв, Юрій Михайлович; Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |